Hardver rovat

A Gamekapocs hardver rovatában rendszeresen leteszteljük a legfrissebb videokártyákat, gamer notebookokat, és a többi hasonló érdekes informatikai újdonságokat!

Philips Evnia 34M2C8600 teszt

Nagyon széles, nagyon OLED és természetesen nagyon nem olcsó mulatság. Napokig nyúztuk a Philips egyik csúcs monitorját, ami - ha bírja a pénztárcánk - egy új szintre emeli kedvenc hobbink obszerválását.

AOC Agon Pro AG276QZD teszt

Az elmúlt időszakban egyre nagyobb érdeklődés és kereslet mutatkozik az OLED-panelekre a videojáték-iparban, amit most az AOC egy pénztárcabarát(abb) opcióval kíván kiszolgálni.

AGON AG275QZ monitor teszt

Egy klasszikust idézve az AOC az AGON AG275QZ képében egy olyan ajánlatot tett a játékosoknak, amit nehéz lesz visszautasítaniuk - már amennyiben persze elég vastag pénztárcával rendelkeznek.

LG 32EP950 OLED monitor teszt

A monitoros technológiák Szent Gráljaként kezelt OLED végre megérkezett a PC-s szegmensbe is, melynek egyik első képviselőjét az LG jóvoltából mi is kipróbáltuk. Játékosként az állunk egyelőre nem esett le.

ASUS ROG Zephyrus S GX701 teszt

Nálunk járt az ASUS csúcskategóriás gamer laptopja, a Zephyrus S GX701. Az elegáns, karcsú külső ne tévesszen meg senkit; belül a jelenleg kapható egyik legizmosabb konfiguráció rejtőzik.

HipShotDot: lézeres irányzék FPS-ekhez

Érdekes gaming kiegészítő landolt a kezünkben. Az AirDrop Gaming egy tévére erősíthető lézeres irányzékot küldött nekünk kipróbálásra - a piros pötty a könnyű és gyors célzást segíti, növelve a játékélményt és a teljesítményünket.

Samsung Gear VR a Google Cardboard ellen

Március 28-án kezdik leszállítani az Oculus Rift első, előrendelt példányait. A kiegészítő brutális 700 eurós áron kerül a boltokba, a VR azonban nem csak a gazdagok kiváltsága. Gondoltad volna, hogy létezik 2 eurós szemüveg is?

Google Glass teszt

Okosszemüveget viselni valószínűleg a legweirdebb dolog a világon. Képzeld el, hogy lány vagy. Fiatal és csinos. Utazol a metrón. Valaki rád kacsint egy ilyenben, nem köszönni akar, titokban fotózott. Mit tennél?

Logitech G19s billentyűzet- és G502 egérteszt

A szép hegyek és a legfinomabb csokik otthona. De Svájc nem csak erről híres, hanem legendásan jó számítógépes kiegészítőiről is. A kérdés csupán az, megér-e egy billentyűzet 63 ezer forintot, egy egér meg 25-öt? Most kiderül.

Samsung Galaxy S5 teszt

Ha 10% alá csökken a töltöttségi szint, bekapcsol az Ultra Power Saving Mode. A képernyő fekete-fehérre vált, leáll minden háttérfolyamat, a készülék pedig fél napra elég tartalékenergiát kap, na ilyet nem tud semmi más.