Heroes of Newerth

A méltán népszerű DoTA közel teljes másolata egy teljesen új játékmotorral megtámogatva.
1655731800

Ma lehúzza a rolót a Heroes of Newerth

Habár a Heroes of Newerth egykor viszonylag népszerű Dota-kihívó volt, a MOBA a mai nappal végleg lehúzza a rolót.
1550667600

Véget ér a Heroes of Newerth támogatása

A jövő héten érkezik egy nagyobb frissítés a MOBA-hoz, ez viszont az utolsó lesz, így lényegében véget ér a Heroes of Newerth támogatása. Érdekes belegondolni, hogy a játék akkortájt rajtolt el, amikor a League of Legends is.
1355839253

Hackertámadás áldozata lett a Heroes of Newerth

Állítólag egy fehérorosz hálózati mérnök törte fel a Heroes of Newerth weboldalát, a következő áldozat pedig a League of Legends lehet. Az úriember igazi troll, szúrta a szemét a gyenge biztonsági rendszer.
1312013262

Free-to-play modellre váltott a Heroes of Newerth

Újabb nap, újabb free-to-play játék, a különleges üzleti modell egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fejlesztők és kiadók körében: legutóbb a Heroes of Newerth készítői jelentették be, hogy DotA-klónjuk ingyenessé válik, s csak bizonyos tartalmakért kérnek el kisebb összegeket.
1274824800

Heroes of Newerth

Eddig ha valaki azt mondta: e-sport, mi azt mondtuk Blizzard. Vagy korábban azt is mondhattuk volna, hogy Quake, vagy Counter Strike. De bármit is mondtunk, egy közös tulajdonsága mindegyiknek akadt: egy nagy cég állt mögöttük. A DoTA megjelenésével azonban minden megváltozott: egy olyan kompetitív multiplayer játék jött létre, melyet ingyen fejlesztettek, senki nem pénzelte, s nem tolta hátulról senki. Csak a többmilliós rajongótábor.
1273508460

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jelenik meg a Lost Planet folytatása, a Skate 3 és az Age of Conan kiegészítője is. A mozipremierek közül a Robin Hoodot ajánljuk a figyelmetekbe.