Vanquish PS3, X360

Amerika egy új ellenséggel találja szemben magát, és csak egy hős szállhat szembe a pusztító seregekkel.

Elbukó bajnokok - kiváló, ám rosszul fogyó játékok (2. rész)

Túlságosan ambiciózus RPG, az egyediségére ráfázó remek, egy hírhedten peches stúdió és a LucasArts hattyúdala: egytől egyig igazolják, hogy a tehetség és a siker sajnos egyáltalán nem járnak kart karba öltve.

Vanquish teszt

Minden olyan lomhának és élettelennek tűnik a Resident Evil és a Bayonetta atyjának, Shinji Mikami mesternek az új játékából kilépve. Igazi adrenalinbomba, intravénásan adagolva - számtalan alkalommal töröltem izzadt, hideg tenyeremet a nadrágomba. Feltekerjük a műanyag techno-zenét, sír a fém, szikrák repkednek. Jó helyen járunk.

Vanquish demóteszt

Kipróbálható a Resident Evil, a Dino Crisis, és a Devil May Cry egyik alkotójának a legújabb játéka, Shinji Mikami nevében pedig ezúttal sem kellett csalódnunk. A Vanquish fantasztikus akcióbomba lett, egy pillanatig sincs benne megállás, a hangulata pedig egyszerre hátborzongató, és magával ragadó.

Vanquish

A hajadat téped, mikor Marcus Fenix lomha mozgással vetődik a betontömbként funkcionáló fedezék mögé, ám célját nem éri el, idő előtt a fűbe harap egy vaktában megeresztet locust golyótól? De még azt sem tudod elviselni, ha Sam Fisher esetében két gombot is nyomva kell tartanod, hogy nagy nehezen két objektum között tudd megvetni a hátad? Vanquish nem kínál egyebet, mint hihetetlenül vad és intenzív tempójú akciót, mást, mint amit eddig láttál – és nem csupán multis mészárszékre gondolva, hanem a japán precizitás jegyében végletekig kimunkált egyjátékos élményekkel kecsegtetve.