Flatout

Őrült autóverseny, melyben minijátékok keretében feladatunk minél több pontot szerezni az autónkkal (és a kirepülő sofőrrel) végrehajtott mutatványok során.

Két stúdiót is felvásárolt a THQ Nordic

Két újabb játékfejlesztő-stúdiót kebelezett be a THQ Nordic. A Wreckfestet jegyző Bugbear Entertainment, illetve a Goat Simulatorért felelős Coffee Stain Studios mostantól az osztrák kiadó szárnyai alatt dolgoznak.

Új FlatOut-játék készül

A Strategy First bejelentette, hogy új FlatOuton dolgozik Kylotonn Entertainment csapata. A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg, de ezen kívül egyelőre nem sok információt kaptunk.

Letölthető a FlatOut-csapat tízéves prototípusa

A Bugbear az új játékának népszerűsítése gyanánt adta ki azt a tízéves prototípust, ami állítása szerint a mai napig használt fizikai motorja alapjait jelentette. Van videónk róla, de le is töltheted.

Teaseren a Flatout készítőinek új játéka

Új játékon dolgozik a Bugbear Entertainment, a fejlesztésből már az első teaser trailer is megérkezett. Túl sok információnk mindenesetre nincs róla, de az tuti, hogy köze lesz a roncsderbikhez.

Megérkezett a FlatOut 2 demója

A Bugbear Entertainment kiadta a FlatOut 2 demo verzióját, így már bárki belekóstolhat az általuk fabrikált nagyszerű fizikába, és a pergős versenyekbe.

Újabb 21 Xbox-játék játszható X360-n!

Nem oly régen frissültek az Xbox 360 visszafelé kompatibilitásának lehetőségei: Peter Moore újabb 21 játékot jelentett be, melyek futnak már a next-gen gépen.