Két stúdiót is felvásárolt a THQ Nordic

  • Írta: szlav
  • 2018. november 14.
  • Biznisz
Link másolása
Két újabb játékfejlesztő-stúdiót kebelezett be a THQ Nordic. A Wreckfestet jegyző Bugbear Entertainment, illetve a Goat Simulatorért felelős Coffee Stain Studios mostantól az osztrák kiadó szárnyai alatt dolgoznak.

Tovább terjeszkedik a korábban csak Nordic Gamesként ismert kiadó. A THQ márka és a Deep Silver felvásárlása után most két független stúdióra tették rá a mancsukat. Az árkád versenyjátékok szerelmeseinek valószínűleg nem kell bemutatni a finn Bugbear Entertainmentet, akik a FlatOut-széria első három részét, újabban pedig a Wreckfestet komponálták. Őket, valamint a Coffee Stain stúdiót érintette az akvizíció - az utóbbi csapat a Sanctum, vagy a Goat Simulator kapcsán lehet ismerős.

"Bízunk a Bugbear Entertainment szaktudásában, s abban, hogy sikeres akció-versenyjátékokat fejlesztenek a jövőben is. Egy hosszabb távú befektetésként szeretnénk biztosítani a stúdió növekedését és jövőjét" - nyilatkozta a THQ Nordic. A fejlesztőcsapat jelenleg egyébként a Wreckfest konzolos változatán dolgozik.

A Coffee Stain csapata is saját stúdióként üzemel majd az anyavállalat alatt. A felvásárlással azonban a THQ Nordic nem csupán a Goat Simulator és a Sanctum jogait szerezte meg - hozzájuk tartoznak majd a Deep Rock Galactic kiadói jogai, valamint az idei E3-on is bemutatott Satisfactory.

8.
8.
mestermagyar
#6: Én sem tudom eldönteni. Egyetlen gameplay sem győz meg hogy izgalmas 4-5 kört menni átlag kocsikkal.
6.
6.
Őrnagy
A Wreckfest 80%-on áll a Metacriticen? Ez ilyen jó game?
5.
5.
Őrnagy
4.
4.
Chrysh
Jó ki ügyes csapatokat vásárolt fel, hátha ez egy jó lehetőség a felvásárolt stúdióknak.
3.
3.
mestermagyar
"ackció-versenyjáték"

Remélem hogy a flatout 2 világának a preferálására céloznak ezzel.
2.
2.
crytek
Konaminak tehetnének igazán ajánlatot hogy megszerezzék a silent hill azoktól a férgektől
1.
1.
Batman
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...