DiRT 3 PC, PS3, X360

Folytatódik a Codemasters egyik legsikeresebb sorozata. A DIRT 3 az elődöknél gyorsabb, izgalmasabb, és minden tekintetben jobb lesz.

Nagy dobásra készül a Codemasters

Legalábbis a csapat egyik új álláshirdetése szerint eddigi fennállásuk legnagyobb és legambiciózusabb projektjén dolgoznak, ami az Electronic Arts nyújtotta anyagi támogatással talán nem tűnik túlzásnak.

Előfizetéses szolgáltatást indított a G2A

A G2A is elindította az előfizetéses szolgáltatását, aminek hála havi pár euróért új játékokat szerezhetünk be. Februárban a Syberia-sorozat és a Lords of the Fallen kapott helyet a csomagban többek között.

Kikerültek a Steam kínálatából a Codies régi címei

Néhány nappal azután, hogy eltávolították a GOG kínálatából a GRID-et, már a Steam boltjában sem tudjuk megvásárolni a játékot, sőt a DiRT 3-at és az F1 2013-at sem. Vélhetőleg lejárt a licencszerződés a Codemastersszel.

Csak ma ingyenes a DiRT 3

A Humble Store-ban jelenleg ingyenes a DiRT 3: Complete Edition steames verziója. Az arcade ralis játék megszerzésével nem érdemes várni, elvégre az ajánlat csak szombat reggelig tart. Kellemes száguldást!

Itt vannak a PlayStation Plus novemberi ajándékai

A novemberi Games with Gold-játékok után a PlayStation Plus előfizetőinek szánt ajándékok listája is megérkezett. Lesz itt DiRT 3, Everybody’s Gone to the Rapture és The Deadly Tower of Monsters is.

Frissítve: Humble Bundle - Codemasters-játékokkal

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amelyben a Codemasters játékai kapták a főszerepet. Nem meglepő módon leginkább autóversenyből áll a kínálat, de azért akad itt más is.

Íme, a Games with Gold novemberi kínálata

Az év utolsó előtti hónapjában is négy ingyen játékot kapnak a Gold-előfizetessel rendelkező játékosok. A visszafele kompatibilitásnak köszönhetően már Xbox One-on is tolhatjuk az Xbox 360-as címeket.

Steamre váltott a Dirt 3

Újabb játék csatlakozott azokhoz a címekhez, melyek levetkőzték magukról a Games for Windows Live-ot. A Steamre költözéssel együtt a Dirt 3-tulajok a DLC-ket is megkapják ajándékba.

Újabb jelek az új DiRT-játék létezésére

Szinte már nyílt titok, hogy új DiRT-játék készül a Codemastersnél, de most újabb jelek utalnak a játék létezésére. Bár nemrég még leépítések voltak a cégnél, most új munkatársakat keresnek.

Leépítések a DiRT fejlesztőinél

Mintegy ötven munkavállalójának mondott fel a Codemasters költségtakarékossági szempontok alapján. Az elbocsátásokat egy bennfentes szellőztette meg - a legnagyobb érvágás a GRID és a DiRT fejlesztőit érte.