Elindult az EA Sports Season Ticket szolgáltatása

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 2.
  • Hír
Link másolása
A neves sportjáték-kiadó a fanok kedvében igyekszik járni, hiszen útjára bocsátotta a Season Ticket szolgáltatást. Lényegében egy bérletről van szó, ami egy éves időtartamra vásárolható meg, és számos kedvezményt biztosít a FIFA, NHL, Madden és a Tiger Woods PGA Tour játékok esetében.

A szolgáltatás 2000 MS pontba fáj évente, a legfigyelemreméltóbb kedvezménye pedig az, hogy az évenként érkező sportjátékok teljes verzióját már három nappal a boltokba kerülés előtt letölthetjük digitálisan. Ha az aktuális epizód már a nagyközönség számára is elérhetővé válik, ez a bónusz lehetőség megszűnik, azonban az így megszerzett szintek és eredmények átvihetők a három nap után már megvásárolt játékba, némi előnyhöz juttatva a Season Ticket tulajdonosait.

A másik ösztönző tényező, hogy minden esetben 20 százalék kedvezményben részesülünk az EA Sports DLC-k árából, valamint hozzáférhetünk ingyenesen prémium webes tartalmakhoz is. Sőt, ha "bérletesek" vagyunk akkor egyedi jelvény is jár a netes profilunkhoz, így mindenki láthatja a játékon belül, hogy igazi sportfannal van dolguk.

Habár Peter Moore azt nyilatkozta korábban, hogy szeretnének a fogyasztók kedvében járni, és további szintre emelni a sportjátékokkal kapcsolatos élményt - azért lényegében egy előfizetésről van szó, ami mondjuk nem túl magas ár a prémium tartalmakért és azért, hogy korábban férhetünk hozzá a teljes játékokhoz.

A szolgáltatás már elindult Ausztráliában, Európában és Észak Amerikában is, Xbox 360-on és PS3-on.

2.
2.
Game Fan
Olyan bérlet nincsen hogy 6 hónappal megjelenés előtt le lehet tölteni a Mass Effect 3-at? :( Arra vevő lennék XD
1.
1.
Megacsiga
ennek megint pénz és lehúzás szaga van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...