A legnépszerűbb Kinect és PlayStation 3 játékok (x)

Link másolása
Barátaink a Konzolok Szervizénél készítettek egy összeállítást az elmúlt idők legnépszerűbb, legjobban fogyó Xbox 360 Kinect és PlayStation 3 játékokról. Nézd végig a listát, jó kis akciók vannak benne!

Ugye te is játszottál már okostelefonodon az Angry Birds című játékkal? Ha esetleg még nem, akkor is biztosan hallottál a mérges madarakról, akik önfeláldozó módon akarják a disznókat legyalulni. Kevesen tudják, hogy a fejlesztő csapat, a Rovio a játék első részének megjelenése környékén tomboló H1N1 néven ismert sertésinfluenza miatt választotta a madarak ellenfelének a disznókat. Az okostelefonok, a tabletek és az online böngészőből játszható kiadások után a fejlesztők az Xbox 360-ra repültek rá, ahol a Kinect-hez társítva egy egészen újszerű élményt nyújt a játék még azoknak is, akik már más eszközökön kijátszották.

A Kinect egy remek eszköz, az Angry Birds pedig egy remek játék. A kettő házasságából pedig egy remek élmény született ami sok szórakoztató percet kínál neked és barátaidnak. A játékot most NAGYON KEDVEZŐ ÁRON levadászhatod webshopunkból a http://bit.ly/12MUNNz oldalon. 

 

Láttál már ugráló, hihetetlen sportmozdulatokat bemutató játékost a TV előtt? Ha igen, minden bizonnyal a Kinect Sports című játékkal játszott, amely az egyik legnépszerűbb játék az Xbox 360 mozgásérzékelő kiegészítőjéhez. Nemrég úgy döntött a kiadó, hogy az első és második részt egybecsomagolja és így gyakorlatilag egy játék áráért kettőt kapsz. 

A Kinect Sports Ultimate Collection tizenkét sportágat tartalmaz, amelyek mind egyedi módon használják ki az Xbox 360 és a Kinect képességeit. A Kinect Sports megjelenésekor a választott sportágak legjobb pillanatait és legizgalmasabb elemeit dolgozta fel - tehát például a fociban nem kellett az egész meccset lejátszani a mozgásérzékelős kamera előtt ugrándozva, hanem csak a lényegre kellett fókuszálni. Ez a megoldás végül bevált: bárki azonnal a Kinect elé ugorhatott, hogy kivédjen néhány gólt, megpróbálkozzon pár lövéssel, hogy a focis példánál maradjunk. A Kinect Sports 2 továbbfejlesztett a játék grafikáján, és még könnyebbé tette az irányítást - elvégre a Rare veterán fejlesztőcsapata a Kinect megjelenése utáni évben tovább kísérletezett a mozgásérzékelés technológiájával. Kíváncsi vagy a sportágakra? Nézd meg a játék adatlapját a http://bit.ly/11pJeZV oldalon, és tudj meg többet! 

A Dance Central 3 a népszerű széria legújabb tagja, ami a ritmusjátékok piacán igen nagy hírnévnek örvendő Harmonix (Rock Band) csapatának legújabb alkotása. Az első két rész a Kinect kamera legmeghatározóbb húzócímévé vált, de érezhető volt, hogy a fejlesztők koránt sem mutattak meg mindent. Éppen ezért a Dance Central 3 rengeteg újítással, co-op móddal és még izgalmasabb táncokkal és zeneszámokkal felvértezve érkezik.

A harmadik rész természetesen rengeteg újítást hoz a sorozatba: Az eddigi 8 fős karakterválaszték 10-re bővül, megismerkedhetünk Rasával és Limával, és bemutatkozik az új csapat alapú rendszer, ahol a 70-es, 80-as, 90-es, 2000-es és napjaink zenéire rophatjuk, ám ha a sors úgy hozza, bizony tánc csatákat is kell majd vívnunk a biztos győzelem érdekében. A zenei felhozatal impozánsra sikeredett: olyan címek bújnak meg a listában, mint Gloria Greynor I Will Survive-ja, vagy Vanilla Ice Ice Ice Baby-je, de természetesen a mai kedvenceket sem kell hanyagolnunk, hiszen Usher Scream-jével, vagy LMFAO Sexy and I Know it-jával is találkozhatunk a listán. Ha szeretsz táncolni (vagy a csajod szeret táncolni) és bírod a laza slágereket akkor ez a Te (vagy a barátnőd) játéka! Csapj le a játékra amíg akciós, kattints a http://bit.ly/181CTq1 oldalra!

Az Uncharted széria a PlayStation 3 játék flottájának egyik zászlóshajója, hiszen a Naughty Dog játékának rengeteget köszönhet a gép sikere, és a játékosok is. Ennyire életszerűen és izgalmasan még egy játék sem tudta átadni a kalandfilmek élményét. Mondhatni Indana Jones is inkább ezzel játszana, ha magával akar játszani mint saját nevét viselő játékokkal. 

Az Uncharted 3: Game of the Year Edition az Uncharted sorozat harmadik részét tartalmazza, a lehető legjobb formában. A történet főszereplője ezúttal is Nathan Drake, aki egy elvesztett családi ékszer nyomába ered, és persze igen gyorsan nagyobb célok is felbukkannak a horizontján. Ilyen például a Koránból ismert Elveszett Város, amely könnyen lehet, hogy egészen eddig valóban létezett, csak épp nem ott, ahol a legtöbben keresték volna. Nem lenne igazi kalandor Drake, ha nem ugrana egyből bele a veszélyekkel teli utazásba. Tűzön, vízen, sivatagon és ellenséges zsoldosok százain kell majd átvergődnöd a túlélésért: ennek a kalandnak minden percét élvezni fogod! Felkeltette az érdeklődésed a játék? Tudj meg többet a http://bit.ly/Zpi2wt oldalon.

Ha szereted az autóversenyzős játékokat, és a legjobbat szeretnéd megvásárolni, ami az adott műfajban PlayStation 3-on elérhető, akkor ne keress tovább. A világhírű Polyphony Digital csapata már több, mint egy évtizede arra koncentrál, hogy az újabb és legjobb Gran Turismo játékokkal megmutassák, hogy igencsak elmosható a határ a valóság és a videojátékok között, ha az autóversenyzés műfajáról van szó! 

A Gran Turismo 5 a PlayStation 3 legjobb autóversenyzős játéka, amely a megjelenés óta folyamatosan kapta a javításokat, frissítéseket, bővítéseket. A Sony és a Polyphony Digital csapata ezeket gyűjtötte össze egy kész csomag részeként: ez lett a Gran Turismo 5: Academy Edition. Egy igazi szimulátorra vágysz végre? Csapj le az Academy kiadásra és egy szuper játékhoz most minden extrájával és bónusz tartalmával együtt juthatsz hozzá. Kattints a http://bit.ly/ZT6SM6 oldalra, a játék most NAGYON OLCSÓ!

A Sony egyik legnépszerűbb játéksorozata, a God of War egy teljes trilógiát élt meg a PlayStation 2 és PlayStation 3 konzolokon, majd két kiegészítésképpen a PSP is kapott a legendás történet mellékszálaiból. A kaland azonban nem ért, nem érhetett véget ennyivel: 2013 márciusa óta újra harcba indulhatunk Kratos főszereplésével. Valami azonban megváltozott: ez a kaland nem közvetlen folytatás (a történetet ismerve ezt nehezen is lehetne elképzelni), hanem egy előzmény, egy olyan korszakból, amikor Kratos még nem harcolt olyan erőkkel, amelyek a félisteni, isteni kategóriába emelték őt. A God of War: Ascension ráadásul mindezek mellett teljesen új ötletekkel is bír, hiszen végre komolyabb online multiplayer került a játékmódok közé, ráadásul nem is akárhogyan!

Az új God of War igaz történetében régi, de megoldásaiban és játékélményében az eddigi legjobb a sorozatban. Ha többet olvasnál a különleges többjátékos módra, esetleg máris lecsapnál a játékra, látogasd meg a http://bit.ly/YZeBc9 oldalt. A játékhoz most AJÁNDÉK BÖGRÉT és POSZTERT adunk!

12.
12.
Quent1n
Nagyon trehány egy írás lett ám ez....

Amúgy meg fizetett reklám, ez is kell a játékok jók ez tény :)
11.
11.
EBR2000
#10: Nem lehet hogy egy összeolvadt kérdőszó?
Ki nek? Tárgy raggal
10.
10.
Zombiekiller6
#3: Teljesen egyet értek veled, az inFamous az k...va jó! Meg persze a többi is. Kinect??? Mintha halottam volna már valahol...
9.
9.
DevilGamer
#8: Casual emberek...
És persze ne feletkezzünk meg a Gears of War szériáról.
8.
8.
p3ti
Érdekes hogy pont a kinect -et emelik ki az Xboxból, holott ott van a Halo sorozat, a Forza sorozat....
7.
7.
EBR2000
6.
6.
trion96
#3: Ez a komment úgy jó ahogy van!
5.
5.
strike19
Jó ez a lista de sajna minden megvan a god of war-on kívül.
4.
4.
EBR2000
Ez a lista annyira meglepő...
Ezt szerintem gondolta mindenki.
3.
3.
KeXxX
Mi az a kinekt? pff.
Az inFamous sorozat miért maradt ki? Esetleg az LBP? ezek mind jó játékok. a Legjobb akció tényleg a God of War, de a legjobb kaland az Uncharted!! kötelező darab mindenkinek a 3. rész aki ps3 tulaj mert elképesztően király lett, gyönyörű látvány, helyszínek, a sivatag k*rva jó lett, mintha igazi lenne, földön, vízen, levegőben is van harc! a lopakodást egy új szintre emelték.
2.
2.
Daks
Elkötelezett hívei vagyunk az eredeti játék vásárlásának. :)
1.
1.
daenath
Ez itt a reklam helye :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...