Mindjack PS3, X360

A Square Enix és a feelplus legújabb közös projektje, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Mindjack teszt

Egyre borúsabb jövőkép áll előttünk: hárommellű ufóleányzók és repülő autók helyett egymással háborúzó óriásvállalatok, steril, élettelen nagyvárosok és manipulatív birkanyájjá olvadt emberek között leszünk kénytelenek tengetni a mindennapjainkat. Legalábbis állítólag.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy ez a hét a PlayStation 3-játékosok hete lesz, a LittleBigPlanet 2 és a Mass Effect 2 új verziója miatt mindenképpen érdemes beizzítani a kontrollereket. A többi platformon is lesz megjelenés persze, igaz, ott már jóval szerényebb címekre számíthatunk.

Mindjack - az óriásvállalatoké a hatalom

Új trailert kapott a Square Enix és a FeelPlus legújabb közös projektje, a Mindjack. A januárban megjelenő játék története korántsem fest biztató képet a jövőnkről: úgy tűnik, jön még ránk olyan idő, mikor már nem kormányok, hanem óriásvállatok fogják irányítani a világot és minden hatalom az ő kezükben lesz.

Mindjack - itt a legfrissebb trailer

Az idei E3-on leplezték le a Square Enix új játékát, amelyben a kiadó új vizekre evez és eleddig ismeretlen koncepcióval kavarja fel a TPS-ek állóvizét. Egy ideje csend honolt a project felől, ám most egy vadonat új trailer bukkant felszínre, amely a vizuális effektusokat hivatott prezentálni.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: Mindjack, a Square Enix új játéka

Pár hete még NANO címen írtunk a Square Enix új fejlesztéséről, melyben egymást kell hackelni nanorobotokkal. Ööö... meg lövöldözni is.

Nano: új Square Enix akció-kaland készül

Nano címmel új FPS-en dolgozik a Square Enix valamelyik stúdiója. A jövőben játszódó shooterben nanorobotokkal is harcolhatunk egymás ellen.