Forza Motorsport 4 X360

A Forza Motorsport is Kinect-támogatást kap, a lehetőségeink tovább bővülnek az új kütyünek köszönhetően. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.

Már egymilliárd dollárt hozott a Forza-sorozat

Hosszú utat tett meg a Forza-széria, a Turn 10 Studios bejelentette, hogy eddig egymilliárd dollárt hozott a konyhára a frencsájz. A Forza Horizon 3 is átlépte a 2,5 millió eladott példányt, és ezzel a generáció legkelendőbb versenyjátéka lett.

Tíz éves a Forza Motorsport

Ugyan egy nappal megcsúsztunk, de ezúton is szeretnénk boldog születésnapot kívánni a Turn10 sikersorozatának, a Forza Motorsportnak, ami 2005. május 3-án jelent meg, s lett kihívója a Gran Turismónak.

Bemutatkozik a Forza Rewards

Új pontozási rendszert mutattak be a Forza Motorsport-játékokhoz, a szolgáltatás autókkal, játékbeli pénzzel és más nyalánkságokkal jutalmazza majd a játékosok teljesítményét.

Blogajánló: Comic-Con a Gamekapcson

Vasárnap befejeződött az év egyik legnagyobb geek fesztiválja a Comic Con. Az esemény hatására komoly emberek öltöztek be valamelyik szuperhősnek, óriás robotok harcoltak szörnyekkel - lázba is hozta bloggereinket.

A Skyrim az év legjobb játéka

Legalábbis a Golden Joystick Awardson. Furcsának tűnhet az időzítés, de a játékos ceremóniát évről-évre ilyenkor, az őszi szezon kellős közepén rendezik meg, így könnyen lehet, hogy az idei év legjobb játékai éppen a tavalyiak, és az ideiek pedig a jövő évi legjobbak. Vagyis értitek...

Forza 4 - itt az ingyenes SRT Viper-csomag

Rögtön a második ingyenes DLC-ről szóló hír következik mára, szinte már-már azt hisszük, a kiadóknak nem is kell a pénz. Oké, talán mégsem fogjuk ezt hinni, de jóleső érzés, hogy a Forza Motorsport 4-tulajdonosok ingyen megszerezhetik az új SRT Vipert.

Forza Motorsport 4 - előzetesen a Porsche DLC

Ma jelent meg a Forza 4 legfrissebb letölthető tartalma, mely a kultikus német sportautógyár klasszikus verdáit teszi elérhetővé a játékban. Ha hiányoltad a Porschékat az alapjátékból, itt az idő, hogy magadévá tedd a csomagot Xbox Live-ról. Trailerünk is van.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem leszünk túlzottan eleresztve játékmegjelenések szempontjából, de nem panaszkodhatunk: ha nagyon akarunk, fogunk találni olyan anyagot, amivel játszhatunk a napokban. Amúgy is itt a jó idő, tudjátok: legalább addig hagyjátok ott a gépet, amíg ki nem cipelitek a szabadba!

Top Gear DLC-vel bővül a Forza Motorsport 4

A májusban érkező kiegészítés nem véletlenül kapta a népszerű autós brit sorozat nevét, elvégre igazi válogatott ínyencségekre tehetjük rá a mancsunkat. Igen, benne lesz a hőn áhított Hennessey Venom GT és egy sor más exkluzív aszfaltszaggató is. A trailer is bemutatja.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lesz érdekes megjelenés a héten, persze az ínyencek megtalálhatják majd a számításukat most is - igaz, őket eddig sem kellett félteni. Lesz Kinect Star Warsunk, PS3-as I Am Alive-unk, és a Tropico negyedik része is a modern idők felé veszi az irányt. Izgalmas, ugye?