Forza Motorsport 4 X360

A Forza Motorsport is Kinect-támogatást kap, a lehetőségeink tovább bővülnek az új kütyünek köszönhetően. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.
1318357742

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.
1317852202

Forza Motorsport 4 teszt

Beindult az ősz, egyre-másra jönnek a hatalmas játékmegjelenések. A hajtásban szinte el is feledkeztünk volna arról, hogy mennyire várjuk már a Forza Motorsport 4-et, ha pár nappal ezelőtt nem jelenik meg a zseniális előzetes, Jeremy Clarskon narrálásával, ami újra előhozta mindenkiből a leküzdhetetlen vágyat, hogy benzint igyon reggelire.
1317805220

Korhatáros nextgen játékon dolgozik a Rare?

Egykoron a Rare csapata meghatározó stúdiónak számított a játékiparban, manapság viszont olyan címekhez "alacsonyodik le", mint a Kinect Sports. Pedig a pletykák szerint már készülnek az igazi visszatérésre, hiszen minden jel szerint egy felnőtteknek szánt játékkal készülnek a következő generációra.
1317715200

Élőszereplős trailerrel erősít a Forza Motorsport 4

Új trailert kapott a Forza Motorsport 4, ráadásul az eddigiekhez képest némileg szokatlan módon alig látunk valamit a játékból - ezúttal egy nagyon hangulatos élőszereplős anyag van terítéken, amit nem mellesleg Jeremy Clarkson, a Top Gear atyaúristene narrál. A demó is kijött, próbáltátok már?
1317394837

A Pokémon és a WoW inspirálta a Forza 4-et

A Turn 10 hamarosan késszé formálódó autószimulátora, a Forza Motorsport 4 szép és élethű lesz, Kinecttel követik a buránkat a kanyarokban, de azt az álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ihletforrásként olyan címeket jelöl meg a fejlesztő, mint a gyerekes Pokémonokat. Pedig pontosan így van.
1316775600

Hat DLC-t kap a Forza 4, itt az új trailer

A Microsoft bejelentette, hogy a Forza Motorsport negyedik részéhez hat letölthető csomag lát napvilágot jövő áprilisig. A Gears of War 3-hoz hasonlóan itt is lesz Season Pass, ezt a kulcsot kiváltva árkedvezménnyel juthatunk hozzá az összes DLC-hez, sőt az első pakkot ingyen megkapjuk majd.
1316592058

Október elején érkezik a Forza 4 demója

Nem maradnak kipróbálható változat nélkül a Forza Motorsport-rajongók. A nagy innovációiról híres negyedik rész demójáért október elején kereshetjük fel az Xbox Live Marketplace-t - míg a végleges változatot várjuk, némi mézesmadzagnak pont elég lesz. Vajon tényleg életképes lesz-e a kinectes játékmód?
1316088020

TGS 2011: Infók a Microsoft bejelentéseiről

Egy olyan markáns piaci szereplő és konzolgyártó, mint a Microsoft nem hiányozhatott Tokióból. Habár meglepetésszerű bejelentésekkel nem szolgáltak a redmondiak, inkább a japán játékfejlesztést méltatták, számos XBLA-s cím készül a szigetországban is. Lássuk a friss információmorzsákat!
1315386000

Tolonganak az autógyártók a Turn 10-nél

Az új Autovista mód megtette a hatását: minden autógyártó rá van izgulva arra, hogy a játékosok a Kinect segítségével körbejárhassák, s alaposan végignézhessék a verdát kívülről-belülről. Ennek megfelelően a cégek csak úgy tolonganak a fejlesztőnél, hogy bekerülhessenek a Forza Motorsport 4-be.
1315209649

Forza Motorsport 4 - körözgetés Kaliforniában

Egy szemkápráztató Forza Motorsport 4 trailer landolt nálunk, melyben a napfényes Infineon Racewayen járunk, Sonomában, Kaliforniában. A 4 kilométer hosszú pályaszakasz kellően változatos és jól autózható minden műértő számára. Egy újabb markáns helyszín a Turn 10 autószimulátorában.