Másfél millió példánynál jár a Sleeping Dogs

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 7.
  • Biznisz
Link másolása
Mérsékelt sikert aratott a hongkongi szervezett bűnözés világát bemutató Sleeping Dogs. A Square Enix bejelentette, hogy 1,5 millió példányt szállított le a boltoknak. A kiadó másik sikercímének a Dragon Quest X bizonyult. A szerepjátékból 700 ezer kópiát halmoztak fel a kiskereskedők.

A Square Enix augusztusban megjelent sandbox címéből, a Sleeping Dogsból 1,5 millió példányt szállítottak le a boltoknak szeptember végéig - erősítette meg a japán kiadó. Ezzel együtt a cég legnagyobb bevételt produkáló játéka lett a vizsgált, szeptemberrel véget ért negyedévben.

A második legjobb bevételt mutatta fel a Nintendo 3DS-re megjelent Dragon Quest Monsters - a handheld produktumból 900 ezer kópiát szállítottak le a kiskereskedőknek. A Kingdom Hearts 3D-ből 650 ezer példányt szórtak szét Európában és Észak-Amerikában együttvéve, míg a népszerű RPG ritmusjátékából, a Theatrythm Final Fantasyból 150 ezer egység landolt a boltok polcain.

A Dragon Quest X-ből 700 ezer kópiát halmoztak fel a kiskereskedők. A Japánban népszerű szerepjátéknak 400 ezer regisztrált felhasználója van.

A Sleeping Dogs tehát a Square Enix legkeresettebb játéka volt az elmúlt időszakban, jóllehet a kiadó jobb eredményekre számított. A hongkongi maffiába beépült rendőr története a karácsonyi időszakban tovább javíthat a renoméján.

3.
3.
metercsiken
+ 1 lesz az eladott példányszám, ha én is megveszem. : )
Márpedig megveszem!
( csak sajnos lehet nem most )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...