Samurai Warriors 3

Trilógiává bővült a Dynasty Warriors mellékvágányaként indult Samurai Warriors sorozat. Az új rész kizárólag Nintendo Wii konzolokra jelent meg!
1288780222

PS3-ra is megjelenik a Samurai Warriors 3

A japán Famitsu legfrissebb számából tudjuk, hogy az idén nyáron Wii-re már megjelent Samurai Warriors 3 a Sony gépére is kijön 2011 januárjában. S bár játékmenetét tekintve eléggé repetitívre sikeredett, a Tecmo Koei lát fantáziát a HD-verzióban is.
1285584248

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elégedetten pásztázzuk a heti megjelenési listát: itt az ősz, jobbnál-jobb játékok fognak mostanában megjelenni. Végre itt a Dead Rising második része, jön a FIFA 11 és egy minden eddiginél rockcentrikusabb epizóddal tér vissza a Guitar Hero-sorozat is - lehet hangolni azt a műanyag gitárt!
1276984800

Samurai Warriors 3

Gyilkos háborúk tizedelik Japán büszke nemzetét. Az 1500-as években járunk, ez a Sengoku kora, a soha véget nem érő harcok százada. Főurak és gazdag előkelőségek küzdenek egymással, hatalmas magánhadseregek csapnak össze a területért folytatott csatákban, vérbe borítva a Távol-Kelet valaha volt legnemesebb és legfejlettebb országának földjét.