Tokyo Game Show 2010

Megint szeptemberben kerül megrendezésre Japán legnagyobb játékkiállítása, a Tokyo Game Show.
Típus: Játékkiállítás, Rendezvény

Nem mondják le a Tokyo Game Show-t

Szegény Japánt az utóbbi pár hétben az idegenek támadásán kívül gyakorlatilag minden létező katasztrófa sújtotta egyszerre. S habár a következmények közül valószínűleg egy játékshow elmaradása vagy megtartása érdekli a legkevésbé az érintetteket, játékoldal lévén nekünk erről kell beszámolnunk.

TGS 2010: Csini Booth Babe-k akcióban

A távol-keleti leányzók szerelmesei tobzódhatnak leginkább a Gametrailers összeállítását vizslatva, hiszen a múlt héten, Tokióban a legújabb japán játékok mellett bizony dögösebbnél-dögösebb, mandulaszemű tündérek ácsorogtak.

TGS 2010: Rekord látogatószámmal lett vége

A Tokyo Game Show szervezéséért felelős CESA közzétette a rendezvény látogatottságáról szóló adatokat, amelyből kiderült: ennyien még soha nem nézték meg a japán kiállítást. A szervezők jövőre megint három-négy naposra tervezik a TGS-t, ehhez pedig jól jönnek a biztató számok.

TGS 2010: Négy bejelentéssel készül a Capcom

Az e héten, csütörtökön startoló Tokyo Game Showra nem érkezik üres kézzel a Capcom. A cég európai Twitter-csatornáján támasztották alá, hogy négy, eddig fel nem fedett játékbejelentést hoznak a bulira, de a Marvel vs. Capcom 3 rajongók sem távoznak majd üres kézzel.

TGS 2010: Befutott a Final Fantasy XIV trailere

Nagy reményeket táplálunk a Square Enix soron következő Final Fantasy MMO-ja iránt, a nyílt béta hamarosan kezdetét veszi, bárki csatlakozhat, aki akar. Mellesleg a Tokyo Games Show-n is képviseli magát a cucc, ennek kapcsán futott be a legfrissebb előzetes.

TGS 2010: Új bejelentéseket ígér az EA

A Gamescom végeztével még tartogat meglepetéseket az Electronic Arts az idei évben. A Tokyo Games Show-n a kiadóóriás nagy csinnadrattával készül lerántani a leplet még új, bejelentetlen fejlesztéseiről.

TGS 2010: Kojima megint bejelentésre készül

A pletykák szerint Hideo Kojima megint bejelentésre készül: a következő nagy dobását a Tokyo Game Show falain belül fogja megmutatni a nagyközönségnek.