TGS 2010: Négy bejelentéssel készül a Capcom

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 14.
  • Bejelentés
Az e héten, csütörtökön startoló Tokyo Game Showra nem érkezik üres kézzel a Capcom. A cég európai Twitter-csatornáján támasztották alá, hogy négy, eddig fel nem fedett játékbejelentést hoznak a bulira, de a Marvel vs. Capcom 3 rajongók sem távoznak majd üres kézzel.

A héten indul útjára az idei Tokyo Game Show, a nagyobb, európai játékosok szívét is megdobogtató bejelentéseknél mi is ott leszünk, hogy elsőkézből osszuk meg veletek az információkat. Ígéretesnek hat a Capcom legutóbbi Twitter-bejegyzése, miszerint nem csak a már folyamatban lévő fejlesztésekről tudunk meg többet.

"Tokyo Game Show lesz ezen a héten. Ha találgatni kellene a Capcom bejelentéseire, gondolom 4 új játékról lebbentjük le a fátylat és néhány új MvsC3 karakterről."

Ha viszont nekünk kellene találgatnunk szinte bizonyos, hogy a júliusban bejelentett Street Fighter X Tekken társjátéka is jelen lesz a kiállításon, a Tekken X. Street Fighter a Namco gondozásában és a Tekken szabályrendszerével.

A Marvel vs. Capcom 3 esetében semmilyen meglepetéssel nem kell számolnunk, hiszen a Capcomnál nem titok, hogy a megjelenésig folyamatosan közlik le az újabb és újabb játszható karaktereket, legutóbb a T-Bonne-t. Tokyoban sem lesz ez másképpen.

7.
7.
mdr88
#6: és bár eddig azt hiszem tervben se volt, de azért egy Lost Planet 2 PC átirat is jól esne.
6.
6.
mdr88
Resi 6 ÉS DMC 5.... ezzel kiegyeznék.
5.
5.
Skyer
DMC5, DMC5, DMC5... Remélem.. :D
4.
4.
Necreon
Super Street Fighter IV PC port bejelentés, adja az ég, kérlek istenem!
3.
3.
Robbie17
Szerintem Resi 6 vagy DMC5 vagy 3DS játék lesz.
2.
2.
Giga0509
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...