Metro: Last Light

Az ukrán fejlesztők játékában ismét a nukleáris világégés után kalandozhatunk a moszkvai metróalagutakban, immáron 3D-ben is.
1367135237

Kiknek tartozik a THQ?

Most, hogy sikerült túladni a THQ játékain, jöhetnek a követelések: hitelezőknek, kiadóknak, fejlesztőcsapatoknak és volt munkatársaknak is tartozik a becsődölt vállalat többek között.
1367046036

PlayStation 4-re is jöhet a Metro: Last Light

A 4A Games megerősítette, hogy a Sony next-gen gépén is tiszteletét teszi a Metro: Last Light, és esélyes, hogy az első rész portja is elkészül a PS4-re. A játékhoz egyébként öt sztori-DLC készül.
1366738240

Metro: Last Light - videó az eszköztárunkról

Harmadik részéhez érkezett a Metro: Last Light túlélési segédlete - ezúttal a fegyvereink és az eszköztárunk kezeléséről lesz szó. Hiába spártaiak a körülmények, a túléléshez számtalan hasznos cucc áll a rendelkezésünkre.
1366218043

Metro: Last Light - befutott a gépigény

Nem kell tovább várnotok, végre kiderült, hogy milyen konfiguráció szükséges a Metro: Last Light alá. A 4A Games elárulta a minimum, az ajánlott és az optimális rendszerkövetelményeket. Fel kell törnünk a malacperselyt?
1366178400

Metro: Last Light - útmutató az ellenfelekhez

Befutott a Metro: Last Light második túlélési segédlete, a legújabb fejezet a játékban szereplő ellenfeleket veszi sorra, és ha már így tesz, néhány tippet is ad a legyőzésükhöz. A metróalagutakban jó, ha tudod ezeket!
1366092036

Gameplay pillanatok a Metro: Last Lightból

A tegnapi képek után két játékmenet-felvétel is érkezett a Metro: Last Lightból. Közel a megjelenéshez már erős a spoilerveszély, ennek tudatában tekintsd meg az amúgy fenomenális mozgóképeket.
1366020026

Vadiúj képeken a Metro: Last Light

Egy orosz nyelvű rajongói oldal egy csokornyi friss screenshotra tette rá a kezét a Metro: Last Lightból. A 4A Games posztapokaliptikus alkotásának pillanatképei előtt mi is leborulunk, s Te is le fogsz.
1365847239

Esélyes a Metro- és a Saints Row-mozifilm

Az őrült Saints Row és a posztapokaliptikus Metro filmadaptációja nagyon is elképzelhető - nyilatkozta nemrégiben a Deep Silver anyavállalata, a Koch Media. Ez is hozzá tartozik a hosszú távú stratégiájához.
1365526804

Metro: Last Light - az első túlélési segédlet

Új videósorozatot indított a Deep Silver, amely hasznos tanácsokkal halmozza el a moszkvai metróalagutakban rekedt játékosokat. Az életben maradás nem könnyű feladat, pláne, ha nukleáris tél tombol a fejünk felett.
1363957218

Tíz perc játékmenet a Metro: Last Lighttal

A GameSpot munkatársai elvitték egy körre a Metro: Last Lightot. A legújabb, színtiszta gameplay jeleneteket tartalmazó felvételt a klausztrofóbiában szenvedők is megnézhetik, elvégre a felszínre látogatunk el.