Fight Night Champion PlayStation, Xbox

Az EA Canada jóvoltából a Championben a boksz igazi drámáját élhetjük át a ranglétrán előretörve.
1294909200

Fight Night Champion - terítéken az állóképesség

Folytatódik a március elsején boltokba kerülő Fight Night Champion trailersorozata. A PS3-ra és Xbox 360 készülő játék számos ponton fejlődik és változik majd a korábbiakhoz képest, így átalakul például az állóképesség rendszere is - ezt mutatja most be a legújabb előzetes.
1293966600

Fight Night Champion - bunyó a sitten

A legtöbb sportjáték legnagyobb problémája, hogy nem képes egy személyes történetet bemutatni. Pedig a boksz nagyon is személyes sport, ahogy azt a Rocky-sorozatból és az Aliból megtudtuk, s jóval több van mögötte, mint amit az eddigi játékok bemutattak nekünk.
1292571309

Fight Night Champion - az irányítás

Sokat hallottunk már arról, hogy a jövő év március elsején érkező Fight Night Champion új irányítási móddal fog érkezni. Hát most végre megtudjuk milyen is az! Fő alternatívának megmarad az analóg karos módszer, de jelentősen egyszerűsítették azt. Mozgásban láthatjuk, hogy miről is van szó.
1292227632

Bemutatkoznak a Fight Night Champion bokszolói

Fény derült a márciusban érkező Fight Night Champion bokszolóinak teljes felhozatalára: a játékot olyan nevek erősítik majd, mint Butterbean, Mike Tyson, Muhammad Ali, vagy a leírhatatlan nevű Klistchko-fivérek. A felsorolást és az ezt promotáló trailert itt találjátok, kerüljetek beljebb!
1291902424

Fight Night Champion - bemutatkozik a Legacy mód

Újabb trailer érkezett az EA Canada bokszjátékáról, amelyben végre terítékre került a már sokat ajnározott Legacy mód is: a következő két percben a játék producere, Jazz Brousseau fog mesélni erről a részről, szóval hegyezzétek a fületeket, most (majdnem) minden kiderül! Gameplay is van persze.
1291190444

Fight Night Champion - Bishop monológjai

Az EA új boxjátékában már a borítón összeeresztik a sportág két legnagyobbikát, Mike Tysont és Muhammad Alit, bár a Fight Night szériában ez már szinte mindennapos dolognak számít. A FNC leendő birtokosainak minden eddiginél tökéletesebb kampányt kell teljesíteniük, hiszen a kiadó ezúttal erre gyúr rá igazán.
1289647855

Fight Night Champion - az első trailer

Befutott a Fight Night Champion első előzetese! Az EA Sports szerint az új részben az egyjátékos módot helyezik előtérbe, s a játék egy teljesen új fejezetet fog nyitni a sorozat történetében. Valószínűleg ennél több információra nincs szüksége a rajongóknak, hogy azonnal továbbkattintsanak!
1279616700

Fight Night Champion bejelentve

Az EA Sport ma lerántotta a leplet ökölvívó-sorozatának következő darabjáról, az EA Showcase keretein belül. Ezúttal a single-playerre gyúrnak rá nagyon.