Limbo

Fantasztikus hangulatú, fekete-fehér látvánnyal megáldott kis kalandjáték, mely már az első percétől fogva azonnal elvarázsol bárkit, aki kipróbálja. Kötelező darab!
1695484800

Ezek a címek távoznak októberben a PlayStation Plus katalógusból

Mint megszokhattuk, a havi jövevények mellett sajnos vannak olyan alkotások, melyek elhagyják a kollekciót, ezáltal elvesztik „ingyenes” státuszukat az előfizetők számára is. Az októberi újdonságok még nem láttak napvilágot, de azt már tudjuk, hogy mely címek fogják elhagyni a katalógust.
1694620470

Holnap indul a Game Pass Core - nézzük, mivel játszhatnak majd az előfizetők!

Az Xbox Live Gold utódja, a Game Pass Core holnap végre bontogatni kezdi a szárnyait: a Microsoft lerántotta a leplet az előfizetők számára elérhető játékok listájáról!
1690900666

Ezekkel az újdonságokkal bővül augusztusban az Xbox Game Pass

Már augusztus első felében is hat új címmel bővül az Xbox Game Pass tárháza. Az indie remekművek mellett egy kiváló űrbéli szerepjátékot is kapnak az előfizetők.
1665592189

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium októberi címei

Ebben a hónapban is egy sor izgalmas címmel bővül a PlayStation Plus szolgáltatása. Lássuk, milyen játékok érkeznek az Extra és Premium szintekre!
1654013400

Hat játékkal kezdi a júniust az Xbox Game Pass

Illetve pontosabban nyolccal, hiszen a hónap első felében érkező címek egyike egy gyűjtemény: a Ninja Gaiden: Master Collection. Ezen túl befut az Assassin's Creed: Origins és a For Honor is.
1624467600

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.
1585292400

Játékkiadásba vág az Epic Games

Az Epic Games bejelentette, hogy belevág a játékkiadói tevékenységbe, ennek nyomán pedig már meg is állapodott három csapattal: a cég szárnyai alatt készül a Remedy, a Playdead és a gen Design új játéka is.
1563523200

Jövő héten két ingyenes játékot kapunk az Epictől

Menetrendszerűen futott be az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, amely egy hétig lesz elérhető, utána újabb ajándéknak örülhetünk. A csavar az, ezúttal két címet vágnak hozzánk.
1562918400

Epic Games Store - jövő héttől ingyenes a Limbo

Viszont még mielőtt elmerülnénk a fekete-fehér platformer világában, csütörtökig még lehetőségünk lesz ingyen beszerezni a Diablo fejlesztőiből verbuválódott Runic Games 2009-es akció-RPG-jét, a Torchlightot.
1538460021

Sokat kell még várni a Playdead következő játékára

A Playdead alapítója, Arnt Jensen a dán Computerworldnek adott interjút, amiben elárulta, a csapat következő játékára még nagyon sokat kell várni, de az már biztos, hogy egy sci-fi témájú kaland lesz.