Limbo

Fantasztikus hangulatú, fekete-fehér látvánnyal megáldott kis kalandjáték, mely már az első percétől fogva azonnal elvarázsol bárkit, aki kipróbálja. Kötelező darab!
1416747635

Ingyen Limbo a korai Xbox One-tulajoknak

A Microsoft még egy ajándékkal kedveskedik azoknak, akik már a premierkor megvásárolták az Xbox One-t: ingyenesen letölthetik a PlayDead nagysikerű platformjátékának jelenlegi generációs változatát.
1413799232

Xbox One-ra is megjelenhet a Limbo

Nem mostani játék a Playdead által fejlesztett Limbo, de úgy tűnik, a készítők a jelen generációs konzolokat, pontosabban az Xbox One-tulajokat sem akarják kihagyni a depresszív mókából.
1370253600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Mérsékelt termést produkált a játékipar erre a hétre, PC-n ugyan sok megjelenés lesz, de a többi platformon csak elvétve akad játék - igaz, akad közöttük egy-két érdekesség, mint a PS Vitás Limbo és a Remember Me.
1364392816

GDC 2013: Tudnivalók a PS Vitás Limbóról

Az Game Developers Conference-en a Playdead vezérigazgatója, Dino Patti elmondta, hogy a Limbo PlayStation Vitás változatában nem lesz érintőképernyős irányítás, és a port teljesen megegyezik a többi verzióval.
1364302854

GDC 2013: Az indie fejlesztők felé nyit a Sony

Még csak a Game Developers Conference első napján vagyunk túl, a japán vállalat máris két kézzel szórja a bejelentéseket. Szám szerint 25 címmel készült a Sony, és érezhetően a független fejlesztők felé nyit.
1342519200

PlayStation-exkluzív lehetett volna a Limbo

Érdekes sztoritól rántotta le a leplet a Sony a Limbo című indie fejlesztés kapcsán: annak idején a játék PlayStation 3-exkluzív lehetett volna, folytak is tárgyalások ez ügyben, azonban a vállalat elbaltázta az üzletet, mert ragaszkodott ahhoz, hogy a jogok automatikusan rá szálljanak.
1339696286

Részletek a Limbo spirituális folytatásáról

Új részletek és egy sejtelmes koncepciós rajz látott napvilágot a Limbo szellemi utódjáról, mely egyelőre Project 2 munkacímen fut. A Dán Filmintézet nem kevesebb, mint egymillió dollárral támogatja a Playdead játékát, mely ismét a horrorisztikus vonalon mozog. Szerencsére.
1330531200

Okostelefonokra is elkészülhet a Limbo

Konkrét bejelentést nem hallottunk egyelőre, de a Playdead legújabb álláshirdetése világosan sugallja, hogy a dán fejlesztőcsapat a Limbo okostelefonos, illetve tabletes verzióin gondolkodik. A játék rövid időig Xbox 360-exkluzív volt, ma már számos platformon megvásárolható.
1321117997

Egymilliónál tart a Limbo

Fontos mérföldkőhöz érkezett napjaink egyik legnépszerűbb indie fejlesztése, a Limbo. A PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra egyaránt megjelent programot eddig egymillióan vásárolták meg, ami egy letölthető játéktól remek teljesítmény - a sajtó mellett a játékosok is imádják a címet.
1320062424

Még őrültebb lesz a Playdead következő játéka

Nem győztük elégszer hangsúlyozni, hogy a díjnyertes Limbo mennyire magával ragadó horrorhangulattal bírt, pedig egy kimondott szó sem hangzott el benne. A Playdead azt ígéri, hogy a következő projektje még őrültebb lesz, mint a Limbo - s ennek igazán örülünk.