The Hobbit

A pletykák szerint a Guillermo del Toro rendezésében készülő The Hobbit filmek is kapnak játékváltozatot.
1355925838

Blogajánló: Hobbit, karácsony és az év játéka

Az utolsó blogajánló következik karácsony előtt, és talán az éppen ünnep miatt, de az utóbbi időben kicsit kevesebb írás született. Sebaj, azért találtunk olyan posztokat, amik a fogunkra valók!
1333373400

A F.E.A.R. alkotói dolgoznak a Hobbit-játékon?

A pletykák és feltételezések szerint a Warner Bros. a F.E.A.R.-sorozatot is jegyző Monolith Productionsre fogja bízni a decemberben mozikba kerülő The Hobbit című film játékváltozatának elkészítését. Az utóbbi évek termését elnézve nem tudjuk eldönteni, hogy ez jó hír-e vagy sem.
1324479660

The Hobbit - itt az első előzetes!

Nehéz szülési procedúra közepén van a Hobbit-film, bár a dolgok tisztázódni látszanak: pár hónapja Guillermo del Toro végképp lelécelt a rendezői székből, és helyét újra a mester, Peter Jackson vette át. Innentől a folyamatok begyorsultak: itt az első előzetes, jövő év végén pedig jön a teljes mozi.
1286363325

Peter Jackson rendezi a Hobbit-filmeket

A Hobbit, vagy ahogy a magyar könyvolvasók ismerik, a Babó filmváltozata körül számos dráma zajlott le az utóbbi években, főként a jogok eladásával és megvásárlásával, valamint a rendező kiválasztásával kapcsolatban. Úgy tűnik, a dolgok végre kezdenek egyenesbe jönni.