BioShock Infinite PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Az Irrational Games szó szerint új magaslatokba repíti a BioShock-szériát, a BioShock Infinite ugyanis a víz alatti Rapture helyett egy égi városba viszi el a játékosokat.

BioShock: The Collection teszt

Még sosem merültél alá, hogy felfedezd Rapture egyszerre ijesztő és varázslatos világát? És az égi várost, Columbiát se húztad még ki a bakancslistádról? Akkor itt az idő! Megnéztük, mit kínál a BioShock: The Collection.

BioShock Infinite: Burial at Sea E2 DLC teszt

Itt van hát, megérkezett a Bioshock Infinite Burial at Sea második epizódja, mely egyben az Irrational Games utolsó játéka is. Új főszereplő, újítások a játékmenetben és rengeteg nosztalgiázás várja a rajongókat.

BioShock Infinite: Burial at Sea E1 DLC teszt

A BioShock Infinite első történet alapú kiegészítője meglehetősen nagyot ugrik a felhők felett lebegő Columbiából a tenger szinte ismeretlen mélységében megbúvó Rapture-ig.

BioShock Infinite teszt

A BioShock legújabb epizódjában a lázálommá váló utópisztikus város a tenger mélye helyett ezúttal a felhők között bukkan fel. Az Irrational Games roppant magasra helyezte a lécet 2007-ben.

Bioshock Infinite bemutató és exkluzív teszt

A víz alatti rémálmot magunk mögött hagyva kitárul Columbia utópisztikus égi városa. Elbűvölő színek, hatalmas terek, és rengeteg izgalom, ezt nyújtja a Bioshock Infinite, melyet két hónappal a megjelenés előtt mi is kipróbáltunk.