Ghost Recon: Predator PSP

2010 szeptemberében megjelenő Ghost Recon Sri Lanka dzsungeleibe kalauzolja el a játékost, ahol osztagunkkal az amerikai hadsereg invázióját kell előkészítenünk. Kizárólag PSP-n!

Pletyka: már javában készül az új Ghost Recon

És nem, nem a tavaly ősszel bemutatott Frontline-ról van szó. A lapértesülések szerint a Ubisoft Paris már legalább egy éve dolgozik a Ghost Recon-sorozat következő, fősodros epizódján.

A Ubisoft egy játékba vegyíti a Tom Clancy-címeket?

Egy szivárogtatásnak hála lebukott a BattleCat elnevezésű, multiplayer játéknak készülő alkotás, amelyben a Ubisoft a különböző Tom Clancy-címekből ismert szervezetek katonáit eresztené egymásnak.

Elhunyt Tom Clancy

Tom Clancy, a híres politikai thrillerek szerzője, illetve a Red Storm Entertainment alapítója életének hatvanhatodik évében elhunyt. Ő adta a nevét a Ubisoft olyan sikersorozataihoz, mint a Rainbow Six vagy a Splinter Cell.

Íme, a Ghost Recon-film forgatókönyvírói

Lépett egyet előre a Ghost Recon filmváltozata, a Ubisoft és a Warner Bros. lapértesülések szerint megtalálta a mozi forgatókönyvíróit. Ez azt is jelentheti, hogy Michael Bay megnyerésére is nagyobb lehet az esély.

E3 2013: Michael Bay rendezi a Ghost Recon-mozit

A Ubisoft maximálisan komolyan gondolja a sikersorozatainak megfilmesítését, nemcsak a Splinter Cell- és az Assassin's Creed-mozi munkálatai haladnak, de már a Ghost Recon-film kapcsán is vannak fejlemények.

Esélyes a Ghost Recon-mozifilm

A Ubisoft tényleg komolyan gondolja, hogy minden nagyobb sikercíméből filmváltozatot készít. A Splinter Cell és az Assassin's Creed után megkezdte a Ghost Recon-mozi előkészítését.

Készül a Ghost Recon szellemi örököse

A Ghost Recon-széria egykori alkotói és a Valve néhány korábbi munkatársa vállalkoztak arra, hogy elkészítsék a Ghost Recon szellemi örökösét: azt a játékot, ami hűen viszi tovább az első részek koncepcióját, miután a Ubisoft nem keveset feláldozott ebből, hogy milliós példányszámban eladható játékot készítsen.

Ghost Recon: Predator teszt

Túlságosan sok idő telt már el azóta, hogy a Ghost Recon Advanced Warfighter 2-vel játszottunk, és a Future Soldier megjelenése is egyre csak csúszik. A PSP tulajoknak viszont van egy jó hírem: itt van nekik a Predator, amiről hamarosan ki fog derülni, hogy éhségcsillapításra, vagy éppenséggel csak a gyomrunk elrontására lesz-e alkalmas. Maradjatok velünk!

Új Ghost Recon játékok készülnek Wii-re és PSP-re

A Ubisoft tegnap Londonban bejelentette, hogy idén ősszel két Ghost Recon játék is napvilágot lát majd: kifinomult technológia, high-tech cuccok használata, közeljövő fiktív konfliktusai - a sorozatra jellemző ismérvek a Sony marokkonzolján és a Nintendo gépén újabb bizonyítást nyernek.