Készül a Ghost Recon szellemi örököse

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ghost Recon-széria egykori alkotói és a Valve néhány korábbi munkatársa vállalkoztak arra, hogy elkészítsék a Ghost Recon szellemi örökösét: azt a játékot, ami hűen viszi tovább az első részek koncepcióját, miután a Ubisoft nem keveset feláldozott ebből, hogy milliós példányszámban eladható játékot készítsen.

A BlackFoot Studios nevű független csapat az első Ghost Recon- és Rainbow Six-játékokon szorgoskodó Red Storm Entertainment néhány egykori kiválóságából, valamint Valve-veteránokból állt össze, első munkája a Ground Branch, ami a Ghost Recon szellemi örököse lesz.

Az old-school taktikai FPS a tervek szerint PC-re és Mac-re jelenik meg, 2013 nyarán - a fejlesztők elképesztő realizmust ígérnek, így a játékot elsősorban azoknak szánják, akik elégedetlenek a mai taktikai akciójátékok hiteltelenségével. A Ground Branchben a CIA egy elitkatonáját alakítjuk majd, az első infók szerint "az életerőcsík nem töltődik újra", a játékosok pedig "megtanulják majd tisztelni a fegyverek halálosságát és változatosságát". A játék pályái non-lineárisak lesznek, az ellenfelek és a tereptárgyak véletlenszerűen kerülnek rájuk minden alkalommal.

A BlackFoot egyelőre Kickstarteren gyűjt a projektre, jelen pillanatban 21 nap van hátra az akcióból, és 688 adományozótól több mint 42 ezer dollár folyt be a fejlesztőknek, akiknek végső soron 425 ezer zöldhasúra lenne szükségük a befejezéshez. Mi szurkolunk!

8.
8.
Nincs az életerő-csíkkal semmi probléma, ha például egy fej / mellkasi találat esetén lemegy azonnal nullára. Na meg persze szóba jönnek ilyen kombók, hogy kaliber, golyóálló mellény, becsapódási szög, rohamsisak, ilyesmi... \o/
7.
7.
shifteeh
#1: Azt nem tudjuk, lesz-e benne életerő csík, csak azt, hogy nem fog visszatöltődni.

Én olyan Ghost Recont akarok, mint amilyen az első rész is volt (és a két kieg.) Most is fent van a gépemen. Nagyjából 30. alkalommal játszom végig. Imádom.
5.
5.
shatterhand
Rainbow six jöhet ezerrel.(az eredeti nem az a híg cső fos folyosólövölde)
megtervezni, variálni, végrehajtani. És ezzel bíbelődni. Feltölteni az egyedi taktikákat, megosztani,stb.
4.
4.
DON GONDOCS
Úristen eszembe jutott a Rogue Spear mekkora kihívás volt annak idején.
3.
3.
kalandorklubbja
Ezek a Kickstarter játékok ingyé let9lthetőek lesznek, vagy fizetni kell értük?
1.
1.
fészpalm
Olyan realisztikus lesz, hogy életerőcsík lesz benne. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...