Fighters Uncaged X360

Az illegális ketrecharcosok világába kalauzol el a Ubisoft harcore játékosoknak szánt Kinectes játéka.
1295115338

Játéktermi arcade gép Kinecttel - bejelentve

Úgy látszik, a mozgásérzékelős technológia nem csak az otthonainkban lehet teljes, a BMIGaming jóvoltából hamarosan érkezik a játéktermekbe szánt arcade gép Let's Kinect néven. A cucc belsejében természetesen egy Xbox 360 játékkonzol pihen, két kontrollerrel és természetesen a szenzorral.
1292410811

Beperelte a UFC tulajdonosa a Ubisoftot

Az Ultimate Fighting Championshipet birtokló vállalatnál, a Zuffánál a Fighters Uncaged borítója vágta le a biztosítékot, amelynek a hátoldalán nagy betűkkel szerepel az "ultimate fighting" kifejezés - a Zuffa szerint ez az ő védjegyük, és most a borítók megsemmisítését és pénzbeli kártérítést követelnek.
1289225095

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valamennyit erősödött a mezőny erre a hétre, viszont ez jórészt abban mutatkozik meg, hogy ezúttal kevesebb a selejtcím. Persze játszani így is lesz mivel, a héten kerül boltokba a Call of Duty: Black Ops és végre Magyarországon is bemutatkozik a Kinect, a Microsoft mozgásérzékelős kamerája.
1287418655

Tizenkilenc játékkal startol itthon a Kinect

Az Egyesült Államokban tizenhét, az öreg kontinensen pedig tizenkilenc nyitócímmel startolhat a Microsoft új mozgásérzékelős kontrollere, a Kinect. A redmondi cég az Xbox történetének legnagyobb reklámkampányára készül, egyes információk szerint 500 millió dollárt pumpálnak majd a marketingbe.
1282122976

GC 2010: Bemutatkozik a Fighters Uncaged

Az Ubisoftnál úgy emlegetik az illegális ketrecharcok világába kalauzoló játékot, mint a Kinect első hardcore címe. Nem kevés hencegés van benne, de tény, hogy üdítő véres és szabad küzdelmeket is látni Kinecttel a virágos szavannákon pattogó oroszlánbébik helyett.