Neverwinter PC, PS4, XBOXONE

Az Atari nem hagyja pihentetni sokáig a Neverwinter-jogokat, a City of Heroes-szel és a Star Trek Online-nal brillírozó Cryptic Studios készíti a Neverwinter Nights Online-t, mellyel 5-fős csapatok kalandozhatnak co-op a D&D világában, különösen az ikonikus város környékén. Megjelenés 2013 tavaszán.
1377514821

Neverwinter - itt a Fury of the Feywild expanzió

Bővült egy nagyot a Cryptic Studios MMO-ja, a Neverwinter. Az új zónát, tárgyakat és ellenségeket tartalmazó Fury of the Feywild már éles, szeretettel várja az aktív és a passzív játékosokat.
1375275708

Kétmillióan vannak a Neverwinter-játékosok

Már kétmillióan kalandoznak a Neverwinter világában, a játékot kiadó Perfect World ezt egy új trailer társaságában jelentette be. Augusztus végén érkezik az első ingyenes kiegészítő.
1373194863

Neverwinter teszt

Észak Ékköve nem kerülheti el sorsát, annak ellenére, hogy Faerun földje már ezernyi ártatlan lélek vérét szívta fel: a dicső Neverwinter a gonosz figyelmének középpontjába került. Hősök szorongatják a kardot és mormolják az igéket.
1371801624

Elstartolt a Neverwinter, itt a launch trailer

A Forgotten Realms univerzumában játszódó Neverwinter MMO végre beérett, már le lehet szakítani az édes és lédús gyümölcsöt. Sokak szerint az egyik legjobb free-to-play szerepjátékkal van dolgunk, győződj meg róla te is!
1371456000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kánikulával együtt megérkezett az uborkaszezon is, most már tényleg nagyítóval kell keresni azokat a játékokat, amikkel szívesebben ütnénk el az időt egy kiadós strandolás helyett.
1370584852

E3 2013: Június végén jön a Neverwinter

A Cryptic Studios bejelentette, hogy június 20-án rajtol el a free-to-play Neverwinter MMO. Bétázóknak jó hír, hogy a karakteredet és minden fejlesztésedet átviheted a végleges játékba is. Örüljünk!
1368108158

Neverwinter bétateszt

Száz év telt ez azóta, hogy a mágiavész örökre megváltoztatta Faerun misztikus földjét. Neverwinter városát, azaz Észak Ékszerét eddig kegyeibe fogadták az istenek, ám nem kerülheti el végzetét. Gonosz erők mozgolódnak a háttérben.
1367823607

Neverwinter - bemutatkoznak a Suttogó Barlangok

A Cryptic MMO-jának nyílt bétatesztje jelenleg is zajlik, ha még nem próbáltad ki, akkor pont olyan misztikus helyszínektől maradtál távol, mint a Whispering Caverns. A bányák mélyén ezernyi titok lappang.
1367391644

Neverwinter - elindult a nyílt bétateszt

Végre itt az alkalom, hogy a nagyközönség is belekóstoljon a Cryptic Studios legújabb MMO-jába. A Neverwinter tegnap kora este nyílt bétafázisba lépett, egy gyors regisztráció után mindenkit vár Faerun világa.
1366887634

Neverwinter - látnivalókon a Helm’s Hold

Újabb Neverwinter-videót tett közzé a Cryptic Studios, amely a Helm’s Holdot mutatja be. A környék, amit egy őrült szekta tart ellenőrzése alatt, hemzseg a gonosz kreatúráktól.