Ezekkel bővül októberben a PlayStation Now

  • Írta: szlav
  • 2021. október 5.
  • Akció
Link másolása
Ebben a hónapban sem járnak rosszul a PlayStation Now előfizetői, októberben ugyanis kilenc új játékkal bővül a kollekció. A frissen érkező címek élvonalában a The Last of Us: Part II-t is megtaláljuk.

Élesedtek a PlayStation Now legfrissebb játékai, és ahogy az előző hónapban, úgy most sem lesz okunk a panaszra. A PlayStation Blogon közzétett lista szerint hét újdonságot kapunk, köztük egy olyan játékcsomaggal, amely három címet tartogat magában. Lássuk tehát a választékot!

A lista talán legfontosabb címe a The Last of Us: Part II, amely 2022. január 3-ig lesz az előfizetés része. Hasonlóan izgalmas lehet a Desperados III is, illetve érdemes lehet ránézni a Fallout 76-re, hiszen a Bethesda játéka sok újdonsággal bővült a döcögős premierje óta. A sorra érkező Final Fantasy-játékokhoz ezúttal a Final Fantasy VIII Remastered csatlakozik, miközben a halloweeni hangulatot az Amnesia: Collection szavatolja majd - a csomagban megtalálható a The Dark Descent, az A Machine for Pigs és a Justine is. Végül a sort a Victor Vran: Overkill Edition és a Yet Another Zombie Defense HD zárja. Jó szórakozást hozzájuk!

9.
9.
Hoki György
A Now nincs hivatalosan nálunk, de ahogy egy korábbi hír alá is írtam már, meg lehet csinálni, hogy menjen, egyszerű is. Kell regelni egy UK accountot - ahogy a 4-es hsz írta, cenzúrák miatt nem mindegy, melyik régió, én az amcsit vagy az uk-t ajánlom, az enyém itthon ukval megy -, átállítani a storefrontot gb-re, aztán tenni egy kis pénzt az acc pénztárcájába, megvenni az előfizetést amennyi hónapra akarja az ember, és kész. Le lehet szedni pcre, kell hozzá egy kontroller, de annyi - ha van PS, a 4en és 5ön is fenn van.

Crytek: Megpróbálhatod leszedni Nowból aztán egy saját, magyar accon elindítani, de arra sincs garancia hogy magyar nyelv elérhetővé válik benne.
2.
2.
crytek
A ps now régiózás, hogy működik?
Nálunk ugye hivatalosan nincs. Most kerül bele a Last of US 2..Ezt sehogyse lehet a nowon keresztül magyarul tolni akkor?
1.
1.
Darksiders84
Hm nem semmi kínálat.
Azt lehet tudni vagy nem is érdemes kérdezni ,hogy nálunk lesz ez valaha esetleg ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...