Dead Rising 2: Case Zero

A Dead Rising 2 bevezető mini epizódja, melyben Chuck és Katey elsőször találkozik nagyobb zombihordával. A játék kizárólag letölthető formában érhető el.
1284566602

TGS 2010: Jön a Dead Rising 2: Case West

A Dead Rising 2 előzményeit elmesélő Case Zero hatalmas siker volt, a Capcom szerint több mint 500 ezren töltötték le a DLC-t. Éppen ezért "ha már van prológus, kell egy epilógus is" alapon még egy csomagot készít a Blue Castle Games - pontosabban a Capcom Games Studio Vancouver.
1283920737

Dead Rising 2: Case Zero - túl a 300 ezren

Bejött a Capcom ötlete, a játékosok imádták a Dead Rising 2 előzményeit feldolgozó Case Zero című miniepizódot, bár szokatlan döntés volt a kiadó részéről, hogy kipróbálható változatként egy pénzért letölthető játékot, és nem ingyenes demót tesznek elérhetővé.
1283807504

Dead Rising 2: Case Zero teszt

Sokan vannak, akik teljesen értelmetlen pénzkidobásnak tartják a DLC-ket, egyre pénzlehúzásnak, semmi többnek. Ez valahol tényleg így van, főleg ha valaki több játékot is szeret egyszerre, nem csak egy kedvence van. A Capcom a Case Zeróval próbálja kicsit megreformálni ezt a helyzetet, nemsokára kiderül hogyan.