Section 8: Prejudice PC, PS3, X360

Folytatódik a Section 8: a multiplayer módra kihegyezett sci-fi FPS-ben háromtonnányi páncélba öltöztetett katonákkal kell harcolnunk. A játékhoz DLC-k is megjelentek.
1367589600

Becsődölt az Aliens: Colonia Marines fejlesztője

Mármint nem a Gearbox, hanem a TimeGate Studios. A csődeljárás dokumentumai szerint a csapat az Epic Gamesnek, korábbi kiadójának, a SouthPeaknek, sőt még a helyi pizzériának is tartozik.
1315821600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten bőven lesz megjelenő játék, persze az igazán érdekeseket úgy kell kimazsolázni közülük. A napokban jelenik meg a Call of Juarez PC-s verziója, jön a Hard Reset és a TrackMania első igazi folytatása, és érkezik a Red Orchestra második része, a Heroes of Stalingrad is.
1311688800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár az idő borzasztó, és végre lenne időnk játszani, túl sok jó megjelenésre ezúttal sem számíthatunk. Kezd kicsit unalmas lenni, hogy mindig ez a bevezető, de hát mi sem örülünk neki; ha a letölthető játékokat és a kiegészítőket nem komálod, akkor menj moziba, vagy várj türelemmel.
1304680958

Section 8: Prejudice teszt

Alex Corde. A Nyolcadik Számú Páncélozott Hadosztály első embere, a legendás Dean Corde unokája, dicső idők szülötte. A történelem a szeme előtt íródott, az emberiség túlnőve szülőbolygóján, a Földet maga mögött hagyva, megkezdte a környező galaxisok kolonizálását...
1304330400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten nagyon laza napok várnak ránk, dobozos megjelenés szinte nem is lesz, inkább az online szolgáltatások felé kell fordulnunk, ha vállalható anyagot szeretnénk a magunkévá tenni mostanában. Lehetőségünk nyílik majd Danny Trejo bőrébe bújni, és Marty McFly legújabb kalandjaiba is belekóstolhatunk.
1303227011

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges napok várnak ránk, a héten jó eséllyel mindenki talál fogára való játékot - már ha tényleg akar. A legnagyobb királyság természetesen a Mortal Kombat lesz, de mi már kíváncsian várjuk a Portal és az Operation Flashpoint folytatását is. És ez még nem minden...
1302193800

Áprilisban jön a Section 8: Prejudice

Bár a Section 8 a lelkes beharangozás ellenére átlagos fogadtatásban részesült, a készítőket ez nem tántorította el attól, hogy folytatást hegesszenek hozzá. A Prejudice áprilisban jelenik meg először Xbox 360-ra, ezt a változatot pedig hetekkel később követi majd a többi játék.
1300786200

Kulisszák mögött a Section 8: Prejudice készítőivel

Folytatódik a 2009-ben közepes sikerekkel megjelent Section 8, s a Prejudice alcímet viselő alkotás promózására azt látták a legjobbnak a fejlesztők, ha egy helyes szőke lány visz be minket a kulisszák mögé. A gondolatot tett követte, így itt a fejlesztőkkel készített video első fejezete.
1284117502

Készül a Section 8 folytatása

Lassan egy éve, hogy boltokba került a Section 8, s bár a multiplayer módra kihegyezett sci-fi FPS nem váltotta meg a világot, kellemes keveréke volt a zsáner legjobbjainak, ezért el lehetett vele ütni néhány órát. A Timegate Studios a minap bejelentette a játék folytatását, amely már a jövő év elején megjelenik.