Ace Combat: Assault Horizon 3DS, PS3, X360

A 2011-es Ace Combat követi a 15 éves hagyományt, s egyben megreformálja a sorozatot: új irányítással és filmszerűbb jelenetekkel érkezik.
1319442728

Ace Combat: Assault Horizon teszt

Colonel W. Bishop. A 108-as harci kötelék Warwolf századának hadnagya. Precíz, kegyetlen, és profi. 2015-ben járunk, a NATO, az ENSZ és az orosz hadsereg közös erővel készül lerohanni az afrikai SNR Köztársaságot. Feleszmélni késő, a bombák ledobásával a fejlett világ bukását írtuk alá.
1318357742

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.
1317117635

Ace Combat - traileren a DLC és a 3DS-verzió

Ugyan az Ace Combat: Assault Horizon még meg sem jelent, a Namco Bandai mégis elérkezettnek látta az időt arra, hogy előzetes formában bemutassa a játékhoz készülő első DLC-t, illetve a Nintendo 3DS-es verziót. Utóbbi handheld berkekben is eléggé meggyőző látvánnyal operál majd.
1316066418

Tölthető az Ace Combat: Assault Horizon demója

Megannyi káprázatos és néha monoton videó után végre magunk is meggyőződhetünk arról, hogy milyen minőségben képzelte el a Namco Bandai arcade repülőgépes címe, az Ace Combat új részét. Elsőként Xbox Live-on érhető el a demó és két küldetésben vívhatunk égi háborút.
1315933240

Helikopteres légi harc az új Ace Combat videóban

Több mint tízperces, lélegzetelállító légi hadviselésbe enged betekintést a vadi új Ace Combat: Assault Horizon gameplay montázs, melynek főszereplői ezúttal a helikopterek lesznek. Nem titok: korunk high-tech vadászgépei mellett a rotoros jószágok botkormánya mögé is bepattanhatunk.
1315818000

Közel 80 darab képet kaptunk az új Ace Combatről

Szinte napra pontosan egy hónap múlva érkezik az Ace Combat legújabb epizódja, az Assault Horizon, ennek apropójából közel nyolcvan darab új screenshotot tudunk mutatni a játékból. A képeket valószínűleg az átvezetőkből lőtték, de nyálcsorgatásra természetesen tökéletesen alkalmasak!
1315303200

TGS 2011: Ezeket hozza a Namco Bandai

Jövő héten indul a Tokyo Game Show, ami az idei japán katasztrófák miatt valószínűleg nem lesz annyira fényűző, mint az eddigi években, de játékokban így sem lesz hiány. Legalábbis a Namco Bandai felhozatalából kiindulva biztosan nem, hiszen már ezekkel meg lehetne tölteni egy fél kiállítást.
1313154026

GC 2011: Ace Combat: Assault Horizon trailer

Légi harc, eszement dogfightozás modern köntösben, a valós haditechnika legfinomabb acélmadaraival. Ez az Ace Combat: Assault Horizon, amely természetesen ki nem hagyná a kölni Gamescomot. Egyöntetű véleményünk az, hogy az idei felhozatal legjobbjával van dolgunk.
1309334421

Ace Combat: Assault Horizon - 10 perc égi harc

Hogy valóban az Ace Combat lenne a repülős játékok Call of Dutyja? Nos, a sorozat producere szerint igen is, meg nem is, elvégre az Assault Horizon képes új színt hozni a rajongók számára. Az egyik első misszióba tekinthetünk bele ezúttal, az események ezres fordulaton pörögnek.
1307629370

E3 2011: Ace Combat: Assault Horizon videók

Az Ace Combat széria immáron 15 éve boldogítja a felhőtlen szárnyalásra vágyakozókat, egy csapásra kedveltté téve a modernkori vadászgépek hangrobbanását. A kétszárnyúak mellett ezúttal a helikopterek botkormányai mögé is bepattanhatunk, csekkold a Project Aces legfrissebb hegesztését!