Half-Life 2

A nagysikerű Half-Life c. játék második része, amelyben a franciakulcsos Gordon Freeman visszatér...

20 éves lett a Steam, ünnepeljünk akciókkal!

Bizony, már 20 éve velünk van a Valve webáruháza. 2003. szeptember 12-én indult útnak, és azóta a PC játékosok életének szerves részévé vált. Remek akciókkal vár minket most az áruház, hogy közösen ünnepeljük e jeles alkalmat.

Ray tracing mod készül a Half-Life 2-höz

A projektet az Nvidia támogatja, és több tapasztalt modder csapat is dolgozik rajta. A remaster egyelőre igen korai szakaszban van még, így megjelenésről nincs még szó, de trailert már kaptunk.

Nyilvánosságra került több Valve-játék fájlcsomagja

A cég történetének legnagyobb méretű kiszivárogtatása több klasszikus címet is érint, azonban újat nem.

Hosszabban is belenézhetünk az Arkane törölt Half-Life-játékába

A Noclip csapatára mindig lehet számítani, ha igényes dokumentumfilmekre vágyunk videojátékos témákban, és most sem okoztak csalódást: ezúttal az Arkane törölt Half-Life-játékába nézhetünk bele hosszabban.

Továbbra sem érdemes várni a Half-Life 3-ra

Tyler McVicker, a Valve News Network szerkesztője egy friss videóban elárulta, hogy a Half-Life 3 továbbra is csak egy vágyálom marad a rajongók számára, a Valve ugyanis jelenleg teljesen más projektekre helyezi a hangsúlyt.

Half-Life 2 - tizenhét év után új frissítést kap

Egyelőre még csak bétaváltozatban, de már elérhető az a frissítés, amit 17 évvel a Half-Life 2 megjelenése után készített a Valve a játékhoz. Jelentős újdonságokat kapunk, részben a közeledő Steam Deckre való felkészítés jegyében is.

Rajongók keverik újra a Half-Life 2-t

Ugyanazok a lelkes rajongók hangolják újra Gordon Freeman második kalandját, akiknek a Half-Life 2: Update modot is köszönhetjük. A remasterfrissítés teljesen ingyenes lesz, és már a Valve is áldását adta rá.

Lista készült a Valve törölt projektjeiről

Tegnap jelent meg Geoff Keighley interaktív könyve, amely a Half-Life: Alyx munkálataiba enged betekintést. Az anyag legérdekesebb része, hogy végigveszi a Valve azon projektjeit, amit a Half-Life 2: Episode Two óta töröltek.

Bővül a Valve Studio Orchestra Spotify-zenetára

A Valve játékainak feledhetetlen dallamaival bővül a stúdió hivatalos Spotify-csatornája. Egyelőre csak a Team Fortress 2, valamint a Dota 2 szerepel a listán, ez viszont a jövőben változni fog.

Márciusig ingyenesek a Half-Life-játékok

A Half-Life: Alyx érkezéséig a Valve úgy döntött, hogy a franchise minden eddig címét ingyen játszhatják a rajongók. Ha a harmadik rész még nem is készül, legalább az Alyxig sem fogunk unatkozni!