Battlefield Play4Free PC

A Battlefield: Heroes után újabb ingyenes Battlefiedet fejleszt a DICE. A Play4Free komolyabb darab, viszont nem helyettesíti a Heroest.
1291633256

Mozgásban a Battlefield: Play4Free

Javában zajlik a Battlefield új, ingyenes mellékágának zárt bétatesztje, innen szivárgott most ki egy több, mint öt perces gameplay videó. A térkép már ismerős lehet a Battlefield 2-ből, ám a fegyverek és a pontrendszer már inkább a Bad Company 2 öröksége. Akcióból nem lesz hiány.
1291201258

Battlefield hírmorzsák december elsején

A mai napon több apró információ is befutott a DICE háborús gyermekeiről, s így megkímélnénk mindenkit attól, hogy azokat külön szedjük, hogy aztán a főoldalon agresszív katonás képpel szembesüljenek. Csokorba szedtük és tálaljuk is a pénteki ebédhez, konzervnyitót elkészíteni, a hadtáp nagyon finom!
1288971767

Battlefield Play4Free bejelentés látnivalókkal

Ahogy azt a DICE megígérte, a minap bemutatták a legújabb Battlefieldet, amely ugyan még mindig nem a harmadik rész, viszont azzal a játékkal szemben a Play4Free - viszonylag logikus módon - ingyenes lesz - legalábbis annyira nem kell és kell fizetni majd érte, mint a Battlefield: Heroesért.
1288774649

Új, ingyenes Battlefield játékot jelentenek be

Ben Cousins, az EA színeiben a minap egy Twitter-üzenetében elhintette, hogy most pénteken Londonba repül, hogy egy új Battlefield játékról rántsa le a leplet a sajtó képviselőinek. A még titokban leleledző cucc hasonló lesz a Battlefield: Heroes-hoz, azaz egy free-to-play - ingyenesen játszható - cím lesz.