Transformers: Dark of the Moon , 3DS, DS, PS3, X360

Folytatódik a Transformers-filmsorozat, a harmadik rész - és a vele párhuzamosan készült játékváltozat - a Dark of the Moon alcímet viseli.
1299828636

Itt az első Transformers: DotM gameplay trailer

Michael Bay jó eséllyel az utolsó Transformers-filmet hozza el hamarosan, utána a filmes stúdió más kezébe adja a rákövetkező rész rendezését. Természetesen a Bay által levezényelt trilógia végső darabja, a Dark of the Moon is megkapja a maga játékadaptációját, ebből futott be a játékmeneti pillanatokat bemutató videó.
1297768240

Transformers: Dark of the Moon bejelentés

Valójában azt már lehetett tudni, hogy játékváltozatot kap a Transformers: Dark of the Moon című mozifilm, azonban a formális bejelentésre máig várni kellett. A játék a film előzményeit dolgozza majd fel, ráadásul a PS3-as és Xbox 360-as verziókat a War for Cybertron alkotói fejlesztik majd.
1297331715

Lelőtték a True Crime-ot, nem lesz Guitar Hero sem

Az Activision tegnap éjjel bejelentette, hogy nem fejezik be a True Crime legújabb, Hong Kongban játszódó epizódját, emellett a Guitar Hero és a többi zenés címüket is jegelni fogják. Az óriáskiadó a jövőben a Blizzard játékaiba és a Call of Duty-sorozatba szeretné a legtöbb pénzt ölni.
1289753384

Folytatódik a Transformers: War for Cybertron

Ahogy azt az Activision legutóbbi pénzügyi helyzetjelentésében olvashattuk, a kiadó a jövőben még inkább építene majd a Transformers-sorozatra, és szerencsére az eddigi legjobb adaptációt, a War for Cybertront sem fogják elfelejteni a készítők, aminek nyilván mindenki örül. Mi is.
1288951260

Activision - megerősítve a 2011-es felhozatal

Az Activision tegnapi harmadik negyedéves gyorsjelentésében a cég megerősítette, hogy milyen fontosabb címek érkeznek majd 2011-ben. Semmi meglepetés, valószínűleg bárki megtippelte volna, hogy ezek a játékok (folytatások) jönnek jövőre is.
1288951249

3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.