Ms. 'Splosion Man X360

A Twisted Pixel Games 2011-ben elhozza a 'Splosion Man folytatását.
1557763200

Hat játéktól búcsúzik az Xbox Game Pass

Egyre csak bővül az Xbox Game Pass könyvtára, néha azonban meg is kell válnunk néhány címtől, miután lejár a Microsoft és az adott játékok kiadói közti szerződés. Májusban hat ilyen anyagtól kell elbúcsúznunk.
1443852000

Szakított a Microsofttal az egyik fejlesztőcsapata

A Twisted Pixel négy éve került a Microsoft fejlesztőstúdiói közé, a minap azonban bejelentette a szakítását a redmondiakkal. Korábban a Bungie függetlenedett ehhez hasonló módon.
1328688002

Ismerős játékok a közelgő Windows Store-ban

A The Verge magazinhoz közel álló forrás szerint a Windows 8 Consumer Preview-verziójában már olyan játékokat tehetnek magukévá a szerencsések a Windows Store-on keresztül, mint az Angry Birds és a Ms. Splosion Man. A beépített címek mellett más népszerű játékok között is böngészhetünk a piactéren keresztül.
1318431600

Felvásárolta a Twisted Pixelt a Microsoft

A Microsoft az utóbbi időben óvatosabb lett a felvásárlásokkal, de azért ha jó lehetőség adódik, még mindig kapnak az alkalmon. Úgy tűnik, hogy az eddig főként Xbox Live Arcade-es játékokat készítő Twisted Pixel igen jó lehetőségnek tűnt, s reméljük, az egyediségük sem vész el.
1311529513

Ms. 'Splosion Man villámteszt

Két évvel ezelőtt robbant be a köztudatba mindenki nagy kedvence, a fantasztikusan nagy egyéniséggel rendelkező 'Splosion Man. Azóta egészen kellemes sikereket könyvelhetett el magának, többek között dobozos változatban is megjelent. Lássuk hát, hogyan muzsikál a folytatása…
1310378400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét Harry Potterről fog szólni - már akinek persze. A kis varázsló felnőtt, és pontot tesz végre a története végére, a játékverzió is a film együtt érkezik majd, utóbbi rendhagyó módon egy nappal később, miután a kalózok sikeresen elérték, hogy a Warner feketelistára tegyen bennünket.
1291467602

Készül a Ms. Splosion Man, jövőre érkezik

A Twisted Pixel Games tegnap ismertette a Splosion Man folytatásának részleteit, melyet 2011 őszére ígérnek. Az elődtől eltérően még több robbanást terveznek - mivel a név kötelez -, mely alaposan feldobja a sztenderd platformjáték műfaját. Már itt a bemutatkozó trailer is.