Hustle Kings Vita

Billiárdos játék készült a Vitára - az biztos, hogy a játék kihasználja majd a kütyü vezérlési képességeit.
1408004744

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.
1329755400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...
1307039158

E3 2011: Bemutató előtti NGP finomságok

Bár az NGP végleges elnevezését és árazását még mindig nem fedte fel a Sony, néhány újságíró már kipróbálhatta az új konzolt és annak első játékait is. A srácok rengeteg új információval szolgáltak, igaz, ez elsősorban a játékokra vonatkozik: gigászi összeállítás következik.
1305633648

Ingyen játékok a nem magyar PSN-usereknek

A Sony végre pontosan felfedte a Welcome Back program keretében ingyenesen letölhető játékok listáját. Az elmúlt hetekben a mennyei mannától megfosztott PSN-felhasználók ezek közül választhatnak ki kettőt, mintegy engesztelésképpen a szolgáltatás szüneteléséért. Persze a magyarok ismét kimaradnak.
1296658817

Mozgás közben az NGP húzócímei

Befutott egy nagy érdeklődésre hívatott trailer a Sony jóvoltából, amely a Next Generation Portable húzócímeit gyűjti egy csokorba. Olyan játékok várhatóak, mint a Resistance, a Killzone, a LittleBigPlanet és számos más exkluzív cím. Akció közben még impozánsabban festenek.