Dead Space iPhone IPHONE

Vér, rettegés és halál. Egy sosem látott történet a Dead Space világából, kizárólag iPhone-ra.
1316266531

Bezárják a Visceral ausztrál részlegét?

A pletykák szerint lehúzza a rolót a Visceral Games melbourne-i irodája is, a munkatársak hétfőn találkoznak a HR-esekkel, hogy átbeszéljék az ügyet. A Dead Space és a Dante's Inferno fejlesztői a világ több pontján is rendelkeznek stúdiókkal, elméletileg van hová továbbállni.
1310310000

Munkaerőt keresnek a következő Dead Space-hez

Az valószínűleg mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy az Electronic Arts nem fogja abbahagyni a Dead Space további kiaknázását. Az EA és a Visceral Games az első rész befejezése után is tetemes mennyiségű munkaerőt vett fel a folytatás elkészítéséhez, s a helyzet most is hasonló.
1301400000

Dead Space-szerű felülettel kísérletezik a BioWare

A Dead Space egyik nagy újdonsága volt, hogy a srácok a Visceralnál a környezetbe integrálták a kezelőfelülelet, a karakterrel kapcsolatos dolgokat pedig hősünk hátára helyezték. A BioWare most azon gondolkodik, ezekből az ötletekből mit tudna felhasználni a Mass Effect 3-hoz.
1300793400

Még sínen van a Dead Space-mozi

Már lassan annyi játék moziverziójáról hallunk, hogy mi sem tudjuk követni, melyik projekt hol tart. Elég csak belegondolni: jön az új Tomb Raider, a Dead Island, a Warcraft, a Kane & Lynch, és ez még csak annyi, ami hasraütésre eszembe jutott. A Dead Space is szerencsére még mindig halad a megfilmesítés útján.
1297422000

Öt mítosz a mobilos játék körül

Bár mostanában kétségkívül kevesebben vannak azok, akik nem hisznek a mobiltelefonok játékplatformként való helytállásában, ugyanakkor még mindig találkozni szkeptikusokkal - akár fejlesztői oldalról is -, akik mindezt kétségbe vonják. Öt alapvető mítosz kering a témában, az EA Mobile ezeket oszlatja el.
1297180800

Segít a fogyatékkal élőknek a Visceral Games

De nem úgy, ahogy azt elsőre hinnénk. Ne arra tessék gondolni, hogy a Dead Space 2 bevételeinek egy részét felajánlják a fogyatékos gyermekek számára, vagy esetleg jótékonysági aukciót tartanak egy teljes méretű, kézzel festett Isaac szexbábúra. Nem, a megoldás ennél jóval egyszerűbb.
1296832273

Dead Space iPhone teszt

Mikor már kimaxoltad a Dead Space 2-t boxon, az Extractiont PS3-on, amikor éppen a haverokhoz tartasz megnézni az Aftermath-et, majd utána multizni egy jót, de valahogy mégis hiányérzeted van út közben. Ekkor lép a képbe az iPhone-os Holt Űr, hogy sose kelljen eme remekmű nélkül élned az életed…
1296057636

Dead Space 2 - fejlesztői napló a fényekről

Mint minden horrorjáték lényeges elemei a mesteri fény-árnyék effektek, a Visceral Games is éjt nappallá téve azon fáradozott, hogy ezzel kellően megalapozza a hangulatot. Erről szól a fejlesztők legfrissebb videónaplója, pluszban szereztünk fél tucat képet az iPhone-iPades verzióból is.