The Walking Dead: Episode 1 - A New Day IPHONE, MAC, PC, PS3, X360

A Telltale Games játéka, mely az AMC amerikai kábelcsatorna The Walking Dead című sorozata alapján készül.
1336983116

The Walking Dead: E1 - A New Day teszt

Kevés olyan megbízható frencsájz létezik, melynek minden darabja annyira mesteri, mint Robert Kirkman eredeti képregénye. Ilyen az AMC drámai filmsorozata és most a Telltale Games videojátéka, mely a minőséget tekintve pontosan beleillik a sorba. Magával ragadó, okos, intenzív és felnőtt mese.
1335334750

Launch traileren a The Walking Dead

A TV-sorozat szünetében illendő lenne elütni valamivel az időt, jó alternatíva lehet a The Walking Dead videojáték a Telltale gondozásában. Az epizodikus játék első része már elérhető PC-n, Macen és PSN-en - ennek nyomán befutott a launch trailer is. Egyetlen járkáló sincs biztonságban.
1332313225

The Walking Dead - részletek és az első 13 perc

Hiába kaptuk meg a hét elején az első, nyúlfarknyi előzetest a Telltale gondozásában készülő The Walking Dead-játékból, tegnap kiszivárgott a program elejét bemutató videó is, melyben 13 percen keresztül nézhetünk bele a játékmenetbe. A cím epizodikus formában jelenik meg, és árunk is van már.
1332226843

The Walking Dead - itt az első trailer

Az ígéreteknek megfelelően befutott a The Walking Dead videojáték első trailere az IGN jóvoltából. Kicsit túlzás rámondani, hogy tobzódunk a játékmeneti pillanatokban, lévén az érdemi rész csupán tíz másodperces. Azért nem árt a képregényes főcímet is megtekinteni.
1331893471

Megérkezett a The Walking Dead-játék első teasere

A viszonylag érdektelen, ellenben baromi hosszú fejlesztői naplók után végre befutott az első teaser trailer a The Walking Dead alapján készült játékból, ami a hétfőn érkező gameplay anyagot hivatott hájpolni. Sokat ez a látnivaló sem mutat, viszont kedvcsinálónak éppen jó, alig bírjuk kivárni a jövő hetet!
1331389535

Áprilisban jön a facebookos The Walking Dead

A Telltale gondozásában készülő játékadaptáción kívül egy közösségi oldalra írt játékot is kapunk a The Walking Dead alapján. A facebookos címet az Eyes Wide Games fejleszti, és áprilisban rajtol a legnépszerűbb szociális oldalon. Állítólag a félig hardcore gamereknek is tetszeni fog.
1331114425

Új fejlesztői napló a The Walking Dead-játékról

A Telltale kiadta a Playdead névre keresztelt videósorozatának második darabját, mely a cég soron következő játékából, a The Walking Deadből mutat be új részleteket. A népszerű zombis sorozat és képregény játékadaptációját többféleképpen végigjátszhatjuk majd.
1329469200

Látnivalók és gondolatok a The Walking Deadről

Mármint a játékváltozatról természetesen. Szinte pontosan egy éve jelentette be a Telltale Games, hogy epizodikus formában megjelenő játékot készít The Walking Dead című képregény (és TV-sorozat) alapján, azóta viszont nem sokat hallottunk projekt felől - most fejlesztői naplóval kárpótolnak minket.
1311522432

The Walking Dead: The Game - az első képek

Bár a The Walking Dead képregényváltozata is nagyon népszerű, a hazai közönség talán inkább a sorozatot ismeri. Míg a második évadra várni kell, addig a készülő játékváltozatról megjöttek az első látnivalók: az IGN jóvoltából nyolc darab képen csodálhatjuk meg a Telltale legújabb projektjét.
1298023259

The Walking Dead játék készül a Telltale-nél

A tengerentúlon nagy népszerűségnek örvendő zombis filmsorozat, a The Walking Dead is játékadaptációt kap, méghozzá a Vissza a jövőbe játékot is fejlesztő Telltale Games jóvoltából. A Frank Darabont nevével fémjelzett szériában Rick Grimes sheriff igyekszik túlélni az élőholtak rohamát.