Íme, a Games with Gold augusztusi ajándékai!

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 26.
  • Akció
Link másolása
Lassan vége ennek a hónapnak is, így a Microsoft Major Nelson vezényletével lerántotta a leplet a Games with Gold akció következő havi játékairól. Változatos felhozatalra számíthatunk.

A következő hónapban sem maradnak ingyenes játékok nélkül a Gold-előfizetők. A sort a masszív összecsapásokat ígérő Xbox One-os Warriors Orochi 3 Ultimate nyitja, augusztus 1-jétől. A játékot egész hónapban beszerezhetjük, így nem kell elkapkodni a letöltését. Őt követi majd a pankrátorrajongók kedvenc sorozatának, a WWE-nek az aktuális epizódja, a WWE 2K16. A bunyós mókát augusztus közepétől szeptember közepéig zsebelhetjük be.

Az Xbox 360-tulajdonosok se maradnak parlagon, ők ugyanis a Spelunkyt és a Beyond Good & Evil HD-t húzhatják be. Ez utóbbi két játék a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően természetesen Xbox One-ra is letölthető lesz.

11.
11.
dante92
Ez most sajnos számomra elég gagyi felhozatal. A B:G&E-el én is teszek egy próbát azért, hátha.
10.
10.
Edgar26
Ez nagyon jó hónap szerintem. Pont most gondolkodtam valamelyik Wwe megvételén, de úgy látszik jól tettem hogy vártam. A spelunkyt rongyosra játszottam anno, imádtam. Nehéz, de addiktív játék. A Beyondról jókat hallottam, az is megér egy próbát. A Warriors nem hiszem, hogy érdekel, de azt hiszem a többi elég lesz.
6.
6.
PaprikaJancsi
Huhú nagyon jó kis pakk, előző hónapban egyik sem nagyon jött be, de ez a mostani nagyon tetszik.
5.
5.
Winter
XO elég gyenge lett. De a Beyond G&E! Ps2-n nagyon szerettem. Na akkor nyaralás után indulhat egy nosztalgiamenet... :)
4.
4.
McDuff
nah,a Beyond Good & Evil HD-t behúzom, soha nem játszottam vele csak látom mindenki epekedve várja a 2. részt, mert az első olyan jó volt. Soha nem mertem érte pénzt adni, mi van ha nem a világom, de ingyen teszek vele egy próbát!
3.
3.
zozo76hun
#1: mindegy, de igy terjedt el a koztudatba. :)
2.
2.
DarkLord
Elég jó kis csomag azért, kíváncsian várom a konkurencia mit tesz le az asztalra.
1.
1.
anarchoid
gwg nem ajandek, fizettel egy szolgalaltatasert es annak a reszei....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...