Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.

Call of Duty ELITE bemutató

Még a Black Ops megjelenése előtt felröppentek a rémhírek, miszerint mindenki kedvenc Bobbyja – nem a dallasos – fizetőssé szeretné tenni a jelenlegi konzolgeneráció legsikeresebb multis élményét, a Call of Dutyt. Akkor még nem lehetett pontosan tudni, hogy ezt milyen formában és egyáltalán milyen alapon képesek megtenni velünk. Most már szerencsére tudjuk.

Call of Duty: Modern Warfare 3 teszt

Valószínűleg mindenkinek a könyökén jön már az Infinity Ward körüli botrány. A stúdiónak vége, a Call of Dutyval együtt fog elsüllyedni, az Activision pedig belebukik a pénzéhségébe - ezeket hallottuk az utóbbi időben az ellentáborból. A srácoknak tehát sokat kell bizonyítaniuk, és magas lécet kell átugraniuk. Sikerült?

Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer előzetes

A hétvégén Los Angelesben megrendezték a Call of Duty XP nevezetű össznépi mókát, ahol az Activision lerántotta a leplet a Modern Warfare 3 többjátékos szegmenséről, beleértve a perkeket, a killstreakeket és fegyverek fejlesztésének lehetőségét. Emellett az Elite közösségi rendszerről is megtudhatunk ezt-azt.

Call of Duty: Modern Warfare 3 előzetes

New York, London, Párizs, Berlin. A világ legnagyobb városai támadás alatt állnak, bosszúszomjas terroristák, és halatom-ittas orosz hadvezérek fenik fogukat a virágzó nyugatra, civilizációnk bukásra van ítélve, nem késő még azonban, hogy megállítsuk a tombolást.