Tekken 3D: Prime Edition 3DS

A Tekken a Nintendo 3DS-en is tiszteletét teszi - természetesen a 3D itt sem marad el.
Típus: Akció, Verekedős

Frissítve: Videojátékos rendezvények Kecskeméten

Méghozzá mindkettő márciusban: a Kecskemét Games szólt nekünk, hogy egy hónap múlva Tekken- és Naruto-játékokban is megmérethetitek majd magatokat náluk. A részletekért erre tessék!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét megint lassabb lesz, Amerikában jelenleg mindenki a PlayStation Vita bemutatkozását várja, ezért nem is nagyon érkezik túl sok fontos cím. A kis kézikonzol nálunk a jövő héten debütál, addig is kénytelenek leszünk beérni a PC-s Alan Wake-kel és az új UFC-vel.

TGS 2011: Tekken 3D képlopatok érkeztek

A Namco nem szeretné a népszerű verekedős frencsájzát a Nintendo kézikonzoljáról kihagyni, a héten Tokióban számos látnivalóval kedveskedtek a híveknek. Igazi örömjáték lesz ez a sorozat rajongóinak, mely elsőként biztosít térhatású megjelenítést - most egy csokor screenshotot kaptunk belőle.

E3 2011: Tekken-újdonságok a kiállításon

Örülhetnek a Tekken-rajongók a Namco Bandai egy raklapnyi újdonsággal kényezteti el őket az idei kiállításon, ami tulajdonképpen nem is meglepő, elvégre a verekedős széria a kiadó legjövedelmezőbb címének számít. Két vadi új játék érkezik majd, illetve egy remake - hogy az új filmet ki ne hagyjuk a listából.

E3 2011: A 3DS friss játékfelhozatala

A Nintendo tegnap learatta a babérokat az új konzoljával, de emellett a 3DS-ről sem feledkeztek meg Miyamotoék. Sorra vesszünk az újonnan bejelentett címeket, illetve egy-egy videó formájában mozgás közben is szemrevételezzük. Mario, Luigi is visszatér, a third-party címekről már nem is beszélve.

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.