E3 2011: A 3DS friss játékfelhozatala

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 8.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo tegnap learatta a babérokat az új konzoljával, de emellett a 3DS-ről sem feledkeztek meg Miyamotoék. Sorra vesszünk az újonnan bejelentett címeket, illetve egy-egy videó formájában mozgás közben is szemrevételezzük. Mario, Luigi is visszatér, a third-party címekről már nem is beszélve.

Kid Icarus: Uprising

Az angyalszárnyakon repkedő hősünk legújabb eljövetelét pont a tavalyi E3-on jelentette be a kiotói brigád, ám azóta a játékmenet sokat fejlődött - ez a látványon is meglátszik, illetve a sokrétű lehetőségeinken. A cég megerősítette, hogy a megjelenés az év végére tehető.

Mario Kart 3D

Reggie Fils leplezte le az új arcade autóversenyüket, nem hagyták sokáig porosodni a címet. A 3DS-re érkező epizód immáron nem csak a versenypályákon zajlik, hanem járművünkből egy csapásra sárkányrepülőt, netán a víz alatt is használható benzinfalót varázsolhatunk. Emellett testre szabhatjuk négykerekűinket, és bevonhajtuk cimboráinkat is a versengésbe. A Mario Kart az év végén jelenik meg.

Starfox 64 3D

Szintén egy régi, leporolt cím. Az űrhajókkal repkedő rókák igencsak könnyed élményekkel kecsegtetnek, pláne, hogy a készülék jobbra-balra forgatásával is képesek vagyunk kormányozni a gépeinket. Az Egyesült Államokban szeptemberben jön a Starfox 64 3D.

Super Mario 3D

Tavaly még csak egy egyszerű bejelentéssel szolgáltak, mostanra viszont mozgás közben is láthatjuk, milyen is az, amikor kedvenc vízvezeték-szerelőnk eggyel nagyobb dimenzióba lép. A játékmenet erősen hajaz a Super Mario Galaxy-re. Nagy befutó lehet a kézikonzolon, a elragadó és változatos, a legjobb kapható platformjátékok egyike.

Luigi's Mansion 2

Az első rész még 2002-ben jelent meg GameCube-ra, ám a címével ellentétben mégsem folytatás lesz Mario zöldruhás cimborájának újabb eljövetele, hanem egy teljesen új játék. Egy kísértetjárta kastélyban kóborolhatunk zseblámpánk fényénél, számos ügyességi próbatételben vehetünk részt. Kicsit paráztatós is, de nem túlzottan.

A külsős partnerekkel való kapcsolatra is érezhetően sokat épít a Nintendo, számos kiadó (Capcom, Ubisoft, Namco) slágerterméke érkezik majd, mint a Resident Evil: The Mercenaries 3D, Metal Gear Solid és a többiek. Tekintsük meg az alábbi montázst:

Resident Evil: Revelations

A Nintendo eShopja is számos sikercímmel bővül, mint a Plants vs. Zombieszal és számos Mario-minijátékkal, régi Zeldás klasszikusokkal, álljon itt egy kis ízelítő:

2.
2.
Kravmaga
asszem mario több mint 50 játékban benne van már:D:Dhiába,csak ő a világ leghíresebb videójáték szereplője:D:D:D
1.
1.
McDuff
kicsit unalmas már hogy a nitendo mindent super marioval akar eladni...így is annyi játék van már belőle sztem,hogy meg se lehet számolni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...