Sid Meier's Civilization World PC

A méltán népszerű Civilization-sorozat facebookos változata - jobb, mint a Farmville.
1320831000

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.
1316354400

Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.
1310334680

Sid Meier’s Civilization World bétateszt

A lehető legrosszabbkor jött. Itt a nyár, jó lenne elmenni nyaralni, bulizni, meg ha már így állunk, két kiruccanás között bele kellene húzni a melóba, hogy ne maradjunk el. Erre jön Sid Meier, és totálisan felborítja a terveinket, a Facebookra száműz bennünket, mi pedig lelkesen követjük őt. De legalább én vagyok a védelmi miniszter.
1310029242

Elérhető a Civilization World bétája

Ha semmiképpen nem tudsz létezni a facebookos Civilization nélkül, akkor egy remek ajánlattal szolgálhatunk a mai napon: mindenki számára elérhetővé vált a Civ World bétája, melyet egyenesen a népszerű közösségi oldalon próbálhatunk ki. Éljünk akár a diplomácia vagy a harc eszközével - mindenki jól fog járni.
1305640808

Mozgásban a facebookos Civilization

A 2K Games elindította a játékmeneti pillanatokat prezentáló videósorozatát a Civilization Worldből. Sid Meier hagyatéka ezúttal a közösségi oldalak legnagyobbikán, a Facebookon próbál meg híveket szerezni. Aki világuralomra vágyik, akár háborúval, akár diplomáciával, számára kötelező lesz a játék.
1305187200

Hetek múlva rajtolhat a facebookos Civilization

Sid Meier és csapata immár több mint másfél éve szorgoskodik a Civilization facebookos változatán, a Civilization Worldön. Ha minden jól megy, a játék már nyáron elérhetővé válhat, a mester most a CNN-nek árult el néhány érdekességet a nem kicsit ambiciózus projekt kapcsán.