Stronghold 3 PC

A várostromokkal tarkított, népszerű Stronghold-széria harmadik része.

Tőzsdén a Devolver, a Sony már be is fektetett

Zajlik az élet a Devolver Digital körül. Az indie projekteket felkaroló kiadó a minap tőzsdére ment, amivel többek között a Sony figyelmét is felkeltette, eközben pedig ő maga is újabb stúdiókat vásárolt fel.

Stronghold 3 teszt

A Stronghold-széria mindig is különálló részegysége volt az RTS-ek műfajának, éppen ezért nagy becsben tartották a rajongói. Lássuk, hogy tíz évvel az első rész után vajon új szintre emelték-e az erődépítéssel és várostrommal kacérkodók szórakozását. Az alapelv mit sem változott, de ez még mindig kevés.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges hétre számíthatunk, ha még nem mondtuk volna eleget: igen, most jön a Battlefield harmadik része, lehet menni a boltokba, átvenni az előrendelt példányokat. Persze lesz más megjelenés is, természetesen összeszedtük őket egy csokorba, hogy tudjátok, miből válogathattok majd a napokban.

Befutott az első Stronghold 3 trailer

Csaknem 10 éve életben van a Stronghold-frencsájz. A népszerű középkori stratégia elsősorban hitelességével és kiterjedt várostromokkal kápráztatta el az RTS-ek szerelmeseit. A harmadik részt már elég régóta kalapálja a FireFly Studios, ami az előző részek sikereire és az új rajongók megragadására gyúr rá.