Resident Evil 6 PC, PS3, X360

Nincs mese, nincs lazítás: jön a Resident Evil "igazi" hatodik része.
1347343200

Resident Evil 6 - bőrdzsekis kiadás és új trailer

Végre az európaiak is megrendelhetik a Resident Evil 6 legértékesebb kiadását: a gyűjtőknek szánt csomagban egy bőrdzseki is található, éppen olyan, amilyet Leon viselt az akciói során. Egyúttal a minap egy új előzetes is befutott az anyagból - szinte el sem hisszük, hogy három hét múlva itt a megjelenés!
1346824803

Két hét múlva érkezik a Resident Evil 6 új demója

Egy második demóverzióval is kedveskedik nekünk a Capcom, miután a Dragon's Dogma vásárlói megkapták az első kipróbálható változatot a Resident Evil 6-ból. Szeptember 18-án Chris, Leon és Jake kampányába egyaránt betekinthetünk egy-egy nyúlfarknyi misszió erejéig.
1346688000

Resident Evil 6 - lopott készletet árulnak

Nem hétköznapi incidensbe bonyolódott a Capcom, a Resident Evil 6 kapcsán múlt hétvégén érkeztek olyan hírek, miszerint a játékot néhány lengyel üzletben már most, a hivatalos megjelenés előtt egy hónappal meg lehetett vásárolni. Mint kiderült, a hír nem kacsa, és nemcsak egyszerű tévedésről van szó.
1345619064

Resident Evil 6 - videón az online szolgáltatás

Aranylemezre került a Resident Evil hatodik része, s a Capcom lerántotta a leplet a Resident Evil.net sajátosságairól. Információkat találunk rajta a fegyverek statisztikájáról, barátaink teljesítményéről, szóval igazi közösségi találkahely lesz a rendszer az új rész megjelenésekor.
1345528464

GC 2012: Az utolsó videócsokor

A hosszú hétvége folyamán is éreztük a Gamescom utóhatásait - számos mozgókép látott napvilágot olyan címekből, mint a DmC, a Splinter Cell: Blacklist, Far Cry 3 és a Counter-Strike: Global Offensive. Semmiről nem akarunk lemaradni, így ömlesztve nyújtjuk át az olvasóinknak!
1345102043

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.
1344958095

GC 2012: Online szolgáltatást kap a Resident Evil

Készül a Resident Evil Call of Duty Elite-je, ha élhetünk ezzel a képzavarral, a Resident Evil.net egy olyan online szolgáltatás lesz, ami egy kalap alatt fogja össze a sorozat egyes epizódjait. Itt összegzik a játékosok statisztikáit, lesznek eventek és feloldható jutalmak is.
1343887580

Resident Evil 6 - Ada Wong is játszható

A Capcom megerősítette a korábbi feltételezéseket, Ada Wong valóban játszható karakter lesz a Resident Evil 6-ban, az ő kampányához akkor férhetünk hozzá, ha végigvittük a többiek küldetéseit. Emellett az új, Agent Hunt nevű multiplayer módról is lehullt a lepel. Videóink is vannak!
1343406600

Resident Evil 6 - zombik, közkívánatra

A Resident Evil 6 fejlesztői elmondták, az előző két részből nagyon hiányolta a közönség a zombikat, így a hatodikban visszahozzák őket. Azonban nem csak bután totyogó, egyszerűcske zombikra kell gondolni: alkalmanként komoly fejtörést okozhatnak majd nekünk.
1342771217

Még több Resident Evil 6 játékmenet

Az biztos, hogy a Capcom nem fukarkodik akkor, ha a Resident Evil 6-ról van szó - semmit nem bíznak a véletlenre. Ezúttal három, a múltheti Comic-Conról származó játékmeneti videót osztottak meg a nagyközönséggel. Csak maradjon még újdonság a végleges játékban is!