Harry Potter és a Tűz Serlege

A Harry Potter és a Tűz Serlege c. könyv játékadaptációja.
Típus: Akció, Varázslós

A Nintendo is le akart csapni a Harry Potter-jogokra

Az első, 1997-ben megjelent Harry Potter-könyv óriási siker lett, az óriáscégek pedig egymást taposva próbálták megszerezni a cím jogait ahhoz, hogy filmet vagy játékot készíthessenek belőle.

Bezárná az EA a Harry Potter-játékok fejlesztőit

Jelenleg tárgyalások folynak, semmi sem biztos egyelőre, de állítólag az Electronic Arts meghúzná a nadrágszíjat a brit stúdióinál, aminek az lenne az egyik legfontosabb következménye, hogy a két csapat közül a Bright Light brigádot bezárná - ezzel csak a Criteriont foglalkoztatná az országban a kiadó.

Online játék készül a Harry Potter alapján?

Annyi biztos: valamilyen Harry Potter-projekt készül Pottermore munkacím alatt, de egyelőre csak találgatni tudunk, hogy mi lehet az. A Warner Bros. már bejegyeztette az anyagot, ez alapján többen arra tippelnek, hogy valamilyen online játékot kapunk hamarosan, persze Harry Potter főszereplésével.

Megjelent a Harry Potter Guide Könyv

Megjelent a Game Master Unofficial Guide Sorozat legújabb darabja, mely a Harry Potter játékokhoz nyújt rengeteg segítséget, tippet és leírást.

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Keresztapa és SSX Nintendo Wii-re

Az Electronic Arts hat sorozatot jelentett be, melyeknek folytatásai a jövőben biztosan "erősítik" majd a Nintendo next-gen konzoljának játéklistáját.

Brit Top Lista

A brit játékosok véleménye mindig elsődleges cél a fejlesztők számára, ha játékuk a szigetországban is megjelenik. Most lássuk a brit Játék Top Listát!

US PC-s Top 10

Az NPD Group a mai napon nyivánosságra hozta a legfrissebb amerikai eladások listáját. Az AoE III vezeti a táblázatot ....

Szingapúri EA stúdió

Az EA új fejlesztő stúdiót nyit, mégpedig Singapure City központjában. A projectek már ki vannak adva, a munkálatok folynak.

Harry Potter angol demó!

Harry már bizonyíthatott egy német demó formájában a közönségnek - ami eddig csak germán barátainknak adatott meg, az most már elérhetővé vált angol nyelven.