Skydrift PC, PS3, X360

Repülős versenyjáték, amiben a kart játékokhoz hasonlóan támadhatunk is - magyarok csinálták, csak jó lehet!
1454422305

A Nordic Gameshez került az Imperium Galactica

Ugyan két és fél évvel ezelőtt még hivatalos közleményben cáfolta a Digital Reality, hogy bezárnának, azóta viszont szépen csendben lehúzta a rolót a stúdió. Örökségüket a Nordic Games viszi majd tovább.
1380444900

Új Humble-akció indult, csapj le rá!

Miközben javában dübörög az androidos Humble Bundle akció, a Humble Weekly Sale keretei között különböző Kalypso-játékokhoz, köztük két Digital Reality-projekthez férhettek hozzá.
1375190700

Mégsem szűnik meg a Digital Reality

A korábbi hírekkel ellentétben nem zárt be a Digital Reality, és a cég mögött álló Docler is kitart, a csapat közleménye szerint "csak" az új Imperium Galactica fejlesztését állították le.
1374916073

Bezárt a Digital Reality

Vigasztalhatatlanok vagyunk: egy újabb nagy múltra visszatekintő magyar játékfejlesztő cég szűnt meg a napokban, amely olyan klasszikusokkal kedveskedett nekünk, mint az Imperium Galactica és a Sine Mora.
1317630814

Skydrift villámteszt

Reunion, Imperium Galactica, Haegemonia, Platoon, Afrika Korps vs. Desert Rats, D-Day, War on Terror, War Front: Turning Point. Magyarország egyik legnagyobb játékfejlesztő csapata korábban kizárólag AAA-kategóriás PC játékokban gondolkodott, de szívük manapság az arcade felé húz.
1315404000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a szeptember, végre vannak játékmegjelenések - most nem csak úgy mondjuk, tényleg vannak. A listán több nagyobb cím is felvonul, érkezik a Dead Island, jön a Resistance várva-várt harmadik része, kapunk új Warhammer 40.000-játékot és visszatér a Star Fox is.