Black Knight Sword X360

Újabb platformjáték készül a Digital Reality és a Grasshopper közreműködésében.
Típus: Akció, Platform

A Nordic Gameshez került az Imperium Galactica

Ugyan két és fél évvel ezelőtt még hivatalos közleményben cáfolta a Digital Reality, hogy bezárnának, azóta viszont szépen csendben lehúzta a rolót a stúdió. Örökségüket a Nordic Games viszi majd tovább.

Mégsem szűnik meg a Digital Reality

A korábbi hírekkel ellentétben nem zárt be a Digital Reality, és a cég mögött álló Docler is kitart, a csapat közleménye szerint "csak" az új Imperium Galactica fejlesztését állították le.

Bezárt a Digital Reality

Vigasztalhatatlanok vagyunk: egy újabb nagy múltra visszatekintő magyar játékfejlesztő cég szűnt meg a napokban, amely olyan klasszikusokkal kedveskedett nekünk, mint az Imperium Galactica és a Sine Mora.

Megvették a Grasshopper Manufacture-t is

Suda 51 stúdiója, a Grasshopper Manufacture is új gazdára lelt a napokban, a Ragnarok Online és a Dragon Saga kiadója, GungHo Group bejelentette, hogy felvásárolta a fejlesztőcéget.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tényleg vége van, a héten inkább DLC-kkel számolhatunk megjelenések terén, és persze az online boltok is tartogatnak néhány érdekes címet. Talán még egy mozi is belefér, jön a Hobbit!

Jövő héten jön a Black Knight Sword

Régóta nem hallottunk róla, pedig köszöni, jól van: a Grasshopper Manufacture és a Digital Reality második közös projektje a jövő héten válik letölthetővé az Xbox 360-tulajdonosok számára.

Új trailer érkezett a Black Knight Swordról

A Sine More mellett egy másik közös projekten is dolgozik a Grasshopper Manufacture és a magyar Digital Reality, ez pedig a Black Knight Sword című oldalnézetes, vagdalkozós akciójáték. Az új trailerből is kiválóan látszik, hogy Suda 51 ezúttal is odatett magát, a játékvilág teljesen elmebeteg.