Prince of Persia: The Two Thrones

A kissé felelőtlenül viselkedő Herceg a Sands of Time óta játszik az idővel, ezzel azt érte el, hogy mindenki, aki fontos volt számára, elveszett...

Prince of Persia: The Two Thrones Prince of Persia 3 - Xbox

Valószínűleg sokan lesznek, akik nem értenek majd velem egyet. De nekem ez a véleményem, ezért leírom: úgy gondolom hogy a PoP - T2T, XBoxon számít a legnagyobb címnek.

Prince of Persia: The Two Thrones Prince of Persia 3 - PC

A közel-kelet legpechesebb trónörököse miután megélte kamaszkori csetléseit-botlásait a Sands of Time-ban és sokat látott hadvezérként legyűrte az agancsos bestiát a Warrior Within-ben, visszatér Babylonba, hogy eltöltsön néhány Wellness napot plátói szerelmével, a csábos Kaileená-val.

Prince of Persia: The Two Thrones Prince of Persia 3 - PS2

Az idővel játszadozó kisherceg első új trilógiája ezennel lezárul. Megérkezett a sokak által remegő kézzel várt The Two Thrones, mely nem kisebb feladatot vállalt magára, mint hogy kiköszörülje az előző rész sokak által emlegetett hibáit, és lezárja a három rész által alkotott történeti egységet. Nagy a felelősség, nagy a nyomás, ám az Ubisoft vérprofi montreali csapata ezúttal sem vallott kudarcot.

Prince of Persia: The Two Thrones

Nagyon jól tud elsülni egy-egy olyan játék, ami réges-régen megjelent már ugyan, de olyannyira élt mind a játékosok és mind a nagyobb fejlesztők körében, hogy utóbbiak úgy döntöttek feldolgoznak egy-egy nagyobb nevet. Így esett ez nemrég a Pirates!-szel is, akárcsak a Prince of Persiával…