Shank 2 PC, PS3, X360

A rajongói visszajelzések alapján szállítja az EA a Shank folytatását. Továbbra is rajzfilmszerű, Grindhouse-feelingben.
Típus: 2D-s, Akció, Arcade, Platform, Puzzle

Lényegében a Tencenté lett a Klei Entertainment is

A minap érkezett a bejelentés, hogy a Tencent többségi részesedést szerzett az eddig független kanadai stúdióban, a Don't Starve-ot is jegyző Klei Entertainmentben.

Megérkezett az új Humble Bundle

A THQ játékai után újfent a független fejlesztőké a terep, befutott a hetedik Humble Bundle. A csomaghoz alapjáraton négy játék és egy film jár, adott összegen felül pedig további két program is a tiéd lehet.

Shank 2 - trailer a megjelenés mellé

Oké, tudjuk, hogy a Shank 2 már kedden megjelent PC-n, PSN-en és XBLA-n, de semmiképpen nem akartunk elsiklani felette. A Klei Entertainment beteg és agresszív oldalnézetes platformjátékához érkezett még egy launch trailer is, amit nem szabad kihagyni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, kezdenek felpörögni az események, a héten is lesz játékmegjelenés dögivel, bizonyára mindenki talál majd a fogára való játékot. Kapunk egy ütős szerepjátékot, aminek a sztoriját R.A. Salvatore írta, visszatér Jackie Estacado, és felidézhetjük a klasszikus Jak and Daxter-játékokat is.

Shank 2 - mozgásban a kooperatív mód

A Klei Entertainment őrült oldalnézetes akciójátéka, a Shank 2 egyedül fogyasztva is remek élményt nyújt, de miért korlátoznánk az élményeket, amikor ketten is tolhatjuk a játék Survival módját? Vérgőzös fegyverek, képregényekből ismert mozdulatok - ezt kínálja az arcade játék.

Shank 2 - csetepaté a kikötőben

Új játékmeneti felvételt kaptunk a jövő hónapban megjelenő Shank 2-ből, mely az egyik legígéretesebb oldalnézetes akciójátéknak tűnik a februári mezőnyben. Az elődöt rengetegen szerették, a folytatás pedig még kifinomultabb eszközökkel tálalja a képregényes erőszakot.

Shank 2 játékmeneti felvétel érkezett

A Klei Entertainment új gameplay finomságokkal örvendeztette meg a rajongókat - a Shank folytatása precízebb és akciódúsabb felvonásnak ígérkezik, de természetesen megmarad pimasznak és képregényszerűnek. A megjelenés sincs messze - az ígéretek szerint még az év elején napvilágot lát a játék.

Mozgásban a Shank második része

Múlt héten jelentették be a Shank második részét, a hétvégére pedig az első látnivalók is befutottak az anyagból. Bár a debüt trailer meglehetősen semmitmondó, a háromperces gameplay anyagból többet is leszűrhetünk a játék minősége kapcsán. A Shank 2 nem változott, inkább kifinomultabb lett!

Nem marad folytatás nélkül a Shank

A tavalyi év egyik slágerterméke arcade fronton, az EA Shankje volt, így aztán nem ért bennünket meglepetés erejével a tény, hogy már javában készül a folytatás a Kleitől. A készítők megfontolták a rajongói visszajelzéseket, így a Shank 2 minden eddiginél kiforrottabb megvalósítás kap majd jövőre.