Tiger Woods PGA Tour 13 PS3, X360

2012-ben sem maradunk Tiger Woods PGA Tour nélkül, a legújabb játék már teljes Kinect-támogatással érkezik.
Típus: Golfjáték, Sport

Az EA Sports dobta Tiger Woods nevét

Az EA Sports ugyan a jövőben is csinál majd golfjátékokat, de azok már nem Tiger Woods neve alatt fognak futni. Továbbra is bizonytalan viszont, hogy mikor érkezik a sorozat next-gen epizódja.

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.

Megújul az EA Sports-féle Season Pass

Ha az idei évben sportjátékok vásárlásán töröd a buksidat, előbb-utóbb belefutsz különböző letölthető tartalmakba. Az EA Sports jó szokásához híven ismét számos DLC-t kínál olyan címekhez, mint a Madden NFL 13, a FIFA 13 vagy éppen a Tiger Woods 13 - Season Pass-szel bebiztosíthatod magadat!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetek pörgése után kicsit meg lehet pihenni, ez a néhány nap sokkal kevésbé lesz húzósabb, mint a korábbiak. Lesz azért egy-két érdekes megjelenés, de azért ezektől senki nem fogja hanyatt vágni magát. A Ridge Racer Unboundeddel mindenképpen teszünk majd egy próbát!

Teljes Kinect-támogatással jön az új Tiger Woods

Bár még sok víz le fog folyni a Dunán, míg látunk is valamit a Tiger Woods PGA Tour jövő évi változatából, az EA Sports már most elkezdett mozgolódni, és elhintett néhány infót a játékról - többek között kiderült az is, hogy az Xbox 360-as változat teljes Kinect-támogatással érkezik majd.