Az EA Sports dobta Tiger Woods nevét

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA Sports ugyan a jövőben is csinál majd golfjátékokat, de azok már nem Tiger Woods neve alatt fognak futni. Továbbra is bizonytalan viszont, hogy mikor érkezik a sorozat next-gen epizódja.

Az Electronic Arts és Tiger Woods közösen döntöttek úgy, hogy véget vetnek együttműködésüknek, a jövőben nem érkezik több Tiger Woods PGA Tour. Az EA-nek persze lesznek golfjátékai, a PGA Tour-licenc pedig továbbra is a kiadóé: a sorozat következő felvonása egyébként next-gen konzolokra és mobilokra készül, előbbiekre az Ignite motor közreműködésével.

A következő rész így fog festeni:

A Tiger Woods PGA Tour-sorozat 1998-ban indult, tizennégy éven át erősítette az EA Sports sportjáték-felhozatalát, miközben olyan spin-offok jelentek meg a cím alatt, mint a 1999-es CyberTiger és a böngészőben futó Tiger Woods PGA Tour Online. Bár az EA Tiger Woods hírhedt magánéleti problémái után is kiállt a sportoló mellett, az utóbbi időben érezhetően távolodott tőle, a játékok borítóin is egyre kevesebbet szerepeltette.

A korábbi pletykák szerint 2014-ben nem érkezik golfjáték az EA-től - a kiadó ebből annyit erősített meg hivatalosan, hogy 2014 áprilisa előtt valóban nem várható folytatás tőle.

1.
1.
Dester
Hát... nem nagy meglepetés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...